• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Ποιος παίκτης ζητά να αποχωρήσει οικειοθελώς

    • NewsRoom


    Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

    Ένα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις αναμένεται να είναι το σημερινό του Survivor, που θα παρακολουθήσουμε στις 22.15 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

    Όπως είδαμε στο τρέιλερ που προβλήθηκε από τον σταθμό, στην ομάδα των Διασήμων υπάρχει αναστάτωση, αφού Κάτια Ταραμπάνκο και Αγγελική Λάμπρη παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση, μετά από κάτι που βρήκαν και κατανάλωσαν στο δάσος. Οι δύο παίκτριες ταλαιπωρούνται λίγο πριν από ένα κρίσιμο αγώνισμα.

    Οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν στο αποψινό επεισόδιο για την πρώτη τους ασυλία, το πιο σημαντικό από όλα τα αγωνίσματα, καθώς εξασφαλίζει στην νικήτρια ομάδα ότι κανείς παίκτης δεν χρειάζεται να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

    Ωστόσο, όπως παρακολουθήσαμε και στο τρέιλερ, το αποψινό πρώτο συμβούλιο των παικτών κρύβει και μία ανατροπή. Κι αυτό, καθώς ένας παίκτης φαίνεται πως ζητά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

    Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γιάννης Πουλόπουλος, πρόκειται για παίκτη από τους Μαχητές και συγκεκριμένα την Έλενα Κρεμλίδου. Υπενθυμίζουμε ότι στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε την Έλενα Κρεμλίδου να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην προσαρμογή της στην παραλία. Η ίδια ένιωσε αδιαθεσία και χρειάστηκε να παραμείνει ξαπλωμένη, ενώ οι άλλοι έκαναν τις απαραίτητες δουλειές για το στήσιμο της καλύβας και την προετοιμασία του φαγητού.

    Μένει, λοιπόν, να δούμε στο αποψινό επεισόδιο αν οι φήμες για την οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου θα επιβεβαιωθούν.

    Διαβάστε ακόμη:

    Survivor: Πρεμιέρα με ένα απαιτητικό αγώνισμα – Η νικήτρια ομάδα και οι αιχμές για τους… αδύναμους

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 28 Δεκεμβρίου 2020 έως 3 Ιανουαρίου 2020)

    Η τέλεια συνταγή για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ