• LIFE&STYLE

    Survivor: Πόσα χρήματα θα παίρνουν την εβδομάδα Μαχητές και Διάσημοι

    • NewsRoom


    Τεράστια χρηματικά ποσά λέγεται πως θα λάβουν οι συμμετέχοντες στο νέο Survivor, που αναμένεται στον ΣΚΑΪ από τον Ιανουάριο.

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τα υποψήφια πρόσωπα, ενώ μέσα από την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, διέρρευσαν τα ποσά που θα λάβουν οι παίκτες.

    Πριν από τρία 24ωρα, πρόταση να συμμετάσχει στην ομάδα των Διασήμων δέχτηκε ο τραγουδιστής Άρης Μακρής. Όλα δείχνουν πως είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να ταξιδέψει τις επόμενες εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο.

    Αντίθετα, η Ιωάννα Τούνη απέρριψε την πρόταση της τουρκικής παραγωγής.

    Όσον αφορά τα ποσά που θα λαμβάνουν οι παίκτες για τη συμμετοχή τους, σύμφωνα με το Πρωινό, οι Μαχητές θα πληρώνονται 300 με 1.000 ευρώ την εβδομάδα και μάλιστα, το ακριβές ποσό θα δοθεί με κοινωνικά κριτήρια -αν έχουν παιδιά, αν αφήνουν μια πολύ καλή δουλειά για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

    Από την άλλη, τα ποσά ανεβαίνουν για τους Διάσημους παίκτες. Ξεκινώντας από τα 2.000 ευρώ την εβδομάδα, κάποιοι θα λάβουν μέχρι και 7.000 ευρώ!

    Ωστόσο, ο Βαγγέλης Περρής είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, καθώς, όπως είπε: «Υπάρχει υποψήφια συμμετέχουσα που ζήτησε 14.000 ευρώ την εβδομάδα ακατέβατα»!

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστρέφει το Survivor με Μαχητές και Διασήμους – Ποια γνωστά πρόσωπα θα δούμε (video)

    Big Brother: Τι απάντησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς για το πάρτι και το κούρεμα εν μέσω καραντίνας – Απειλεί να κινηθεί νομικά

    GNTM: Αντιδράσεις από τους οικολόγους για το τζιπ και τις μηχανές στην παραλία της Ελαφονήσου



    ΣΧΟΛΙΑ