• LIFE&STYLE

    Big Brother: Τι απάντησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς για το πάρτι και το κούρεμα εν μέσω καραντίνας – Απειλεί να κινηθεί νομικά

    • NewsRoom

    Δημήτρης Κεχαγιάς


    Μεγάλος ντόρος έγινε με τον Δημήτρη Κεχαγιά, μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά που υπέδειξε απέναντι στον πρώην συγκάτοικό του, Χρήστο Βαρουξή, κάτι που όπως όλα δείχνουν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποχώρησή του από το σπίτι του Big Brother.

    Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Δημήτρης Κεχαγιάς αποκάλυψε πως αφού αποχώρησε συναντήθηκε με κάποια άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν οι πρώην συμπαίκτριές του, Χριστίνα Ορφανίδου και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

    Επίσης, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους followers του, στο οποίο τον είδαν να κουρεύεται. Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις προκάλεσαν αντιδράσεις λόγω της καραντίνας που βρίσκεται σε ισχύ για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού.

    Μετά τα σχόλια που δέχτηκε, ο Δημήτρης Κεχαγιάς με μια νέα δημοσίευση στον λογαριασμό του ξεκαθάρισε πως το βίντεο με τον κούρεμα είναι παλιό, ενώ για τη συνάντησή του με φίλους, ανέφερε απειλώντας ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά:

    «Να ξεκαθαρίσω πως το βίντεο με το κούρεμα είναι παλιό και είναι πριν καν μπω στο παιχνίδι και το ανέβασα τώρα για support στον φίλο μου.

    ΥΓ: Με κούρεψε η μάνα μου τώρα και είμαι σαν γίδι. Και τα άτομα που ήρθαν σπίτι μου για ελάχιστο χρόνο (3 άτομα) ήταν στο επιτρεπτό ωράριο, χωρίς κανένα πάρτι και πλήρως υγιείς τεκμηριωμένα. Για όσα έχουν ειπωθεί για μένα που δεν είναι κριτική, αλλά πολύ χειρότερα πράγματα, θα κινηθώ νομικά προς πάσα κατεύθυνση».

    Νωρίτερα, μέσα από το Instagram Story, ο πρώην παίκτης του Big Brother ανέβασε βίντεο στα οποία εξηγεί στον κόσμο ότι δεν είναι «τραμπούκος» και υπήρχαν άλλοι που ξεπέρασαν τα όρια περισσότερο από εκείνον.

    Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει ότι τα αρνητικά σχόλια του κόσμου «πάνε στον κάδο»!

    «Για όλα τα αρνητικά που βλέπω για τον σχολιασμό μου, για τα παντελόνια μου και ό,τι έχει να κάνει με τη Σοφία, επειδή οι περισσότεροι δυστυχώς είσαστε άνδρες, θέλω να σας πω πως οι άνδρες δεν είναι έτσι. Άρα κατ’ εμέ δεν είσαστε άνδρες. Ένας άνδρας παραδέχεται και αποδέχεται και δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του.

    Έφυγα από το σπίτι για κάτι το οποίο θεωρώ –και με γεγονότα πάντα μιλάω– ότι οι άλλοι άνθρωποι ξεπέρασαν τα όρια πολύ περισσότερο από εμένα. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν. Το ότι νευρίασα, εκτέθηκα, ναι. Πιέστηκα πάρα πολύ. Έχει να κάνει με τον εγκλεισμό, έχει να κάνει με το ότι προσβλήθηκα σαν άνθρωπος με πολλές καταστάσεις μέσα στο σπίτι που ίσως και να έχετε μπορέσει να δείτε. Άρα καλό θα ήταν να μην το κρίνετε τόσο σπασμωδικά.

    Δεν είμαι τραμπούκος. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν, άλλοι έχουν ακουμπήσει εκεί μέσα και δεν κρίθηκαν όπως κρίθηκα εγώ, αλλά μάλλον έτσι ήταν να πάει η κατάσταση. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπόρεσα να παίξω ρόλους μέσα στο σπίτι. Δεν θα έπαιζα ρόλους για καμία κάμερα, για φράγκα και καμία πρώτη, δεύτερη θέση. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Εγώ ήμουν ο Δημήτρης που ήμουν πριν μπω, που είμαι τώρα και θα συνεχίσω να είμαι και σε όποιον αρέσω. Τα αρνητικά σας σχόλια πάνε στον κάδο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

    Διαβάστε επίσης:

    Ελεωνόρα και Γιάννης Ζουγανέλης στη σκηνή του The Voice

    Big Brother: Συγκίνηση στο χθεσινό live – Ποιος παίκτης αποχώρησε

    Big Brother: Πρώην παίκτες έσπασαν την καραντίνα και έκαναν πάρτι – Τι απαντά η Ραΐσα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ