• LIFE&STYLE

    Survivor: Άγριος καυγάς μεταξύ Τούρκων για τα μάτια της Ρίας (video)

    • NewsRoom
    σερβαιβορ 3

    Έξαλλοι πανηγυρισμοί για τη νικήτρια ομάδα


    Για τρία κομμάτια πίτσα και ένα αναψυκτικό αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μεγάλο ντέρμπι, καθώς Άσπροι και Μαύροι ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ.

    Μία ανάσα πριν το τέλος, οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα στο στίβος μάχης, ωστόσο μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Άσπρη ομάδα.

    Η ήττα των «Μαύρων» αποδείχθηκε βαριά, καθώς μία ημέρα πριν οι παίκτες είχαν χάσει και το κρίσιμο αγώνισμα της ασυλίας, ενώ σύντομα θα χάσουν ένα από τα μέλη της ομάδας τους.

    Οι «Άσπροι» ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ωστόσο όταν η Ρία προσπάθησε να περάσει ανάμεσα από την Μαύρη ομάδα, ο Γιουσούφ την χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο με το χέρι του.

    Εκείνη έπιασε το πρόσωπό της με τον Χικμέτ να τρέχει στο πλευρό τους προκειμένου να δει αν είναι καλά. Όταν ο Γιουσούφ αντιλήφθηκε τι έγινε, την πλησίασε για να της ζητήσει συγγνώμη, αλλά τότε ο Χικμέτ εκνευρισμένος μπήκε μπροστά του.

    Οι δύο πρώην συμπαίκτες της τουρκικής ομάδας άρχισαν να κινούνται απειλητικά ο ένας προς τη μεριά του άλλου.

    Οι ψυχραιμότεροι παίκτες μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν και να μην πιαστούν στα χέρια, ενώ η Ρία έκανε τη προσπάθεια της να εξηγήσει στους δυο εκρηκτικούς Τούρκους πως το ατύχημα συνέβη κατά λάθος.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler 9/4: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι επίσημο: Η Μαντόνα στο Ισραήλ για την Eurovision

    MH XΑΣΕΤΕ: Ο Λευτέρης Πανταζής υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου



    ΣΧΟΛΙΑ