Στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor, η ομάδα που έχασε την ασυλία ήταν η Άσπρη με αρχηγό την Κατερίνα Δαλάκα με αποτέλεσμα ένα από τα μέλη της να αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο.
Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι παίκτες ψήφισαν και έθεσαν προς αποχώρηση δύο Τουρκάλες. Ο λόγος για την Μελίσα και την Σουντέ, από τις οποίες μία θα αποχαιρετήσει το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου και του χρηματικού επάθλου.
Η αποχώρηση πρόκειται να γίνει αύριο, Τρίτη, ωστόσο σύμφωνα με τις διαρροές που υπάρχουν από σήμερα, η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Μελίσα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, η έκρηξη του Τόνι και η έκπληξη της Δαλάκα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται στο Netflix το νέο ντοκιμαντέρ της Μπιγιόνσε από την Coachella
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο νικητής της Eurovision του Your Face Sounds Familiar (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΗΤΕΡΑ: Σύστησε Επιστημονική Επιτροπή Κύησης Υψηλού Κινδύνου σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ
- Ο Τσέχος σαμποτέρ της Aegean, τα σχέδια του Χόλτερμαν, η γιορτή του Περιστέρη, το μαγικό ραβδί του Ορσέλ στην Alpha, το νέο Βατερλό της ACAG, τι συμβαίνει με τον Γεραπετρίτη και γιατί είναι happy ο Πιέρ
- Γιατί δέχθηκε συγχαρητήρια ο Δένδιας, η απίστευτη ατάκα του Αδωνι για την προσθετική μαλλιών, ποιους θα δει η Κοβέσι και γιατί δάκρυσε ο Νικήτας
- Όμιλος «Γλάρος»: Από την κουζίνα του Σκλαβενίτη στις αγορές του εξωτερικού
