Στον τελικό της φετινής Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ στις 18 Μαΐου, θα εμφανιστεί η ποπ σταρ Μαντόνα.
Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα The Independent, επικαλούμενη την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μαντόνα θα ερμηνεύσει δύο κομμάτια: μία παλιά της επιτυχία και ένα νέο, τραγούδι της.
Η εμφάνιση της τραγουδίστριας στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού θα κοστίσει σύμφωνα με την εφημερίδα ένα εκατ. δολάρια, τον οποίο, όπως λέει, θα πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Σιλβάν ‘Ανταμς ο οποίος μένει μόνιμα στο Τελ Αβίβ.
Το Ισραήλ θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τραγουδιού καθώς στην περσινή διοργάνωση η Netta, με το τραγούδι «Toy» κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ελένη Φουρέιρα που διαγωνίσθηκε για την Κύπρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο νικητής της Eurovision του Your Face Sounds Familiar (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάμτα: Πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα