Στον τελικό της φετινής Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ στις 18 Μαΐου, θα εμφανιστεί η ποπ σταρ Μαντόνα.
Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα The Independent, επικαλούμενη την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μαντόνα θα ερμηνεύσει δύο κομμάτια: μία παλιά της επιτυχία και ένα νέο, τραγούδι της.
Η εμφάνιση της τραγουδίστριας στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού θα κοστίσει σύμφωνα με την εφημερίδα ένα εκατ. δολάρια, τον οποίο, όπως λέει, θα πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Σιλβάν ‘Ανταμς ο οποίος μένει μόνιμα στο Τελ Αβίβ.
Το Ισραήλ θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τραγουδιού καθώς στην περσινή διοργάνωση η Netta, με το τραγούδι «Toy» κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ελένη Φουρέιρα που διαγωνίσθηκε για την Κύπρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο νικητής της Eurovision του Your Face Sounds Familiar (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάμτα: Πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- G42–Copelouzos: Plans for an AI Factory and Data Center in Greece
- Τάνκερ με 40.000 τόνους ρωσικού ντίζελ κατευθύνεται προς τη Νέα Υόρκη, μετά τη συμφωνία Πούτιν-Τραμπ
- Ευρωζώνη: «Φρένο» στην ανάπτυξη βάζει η Γαλλία – Μεγαλύτερη του αναμενομένου επιβράδυνση της οικονομίας τον Οκτώβριο
- F1 ΗΠΑ: «Όνειρο ο τίτλος» λέει ο Αντονέλι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.