• LIFE&STYLE

    Survivor 3: Με εντάσεις η ψηφοφορία – οι Έλληνες υποψήφιοι

    • NewsRoom
    σερβαιρβορ-σαρβαιβορ

    Στο Συμβούλιο του Νησιού


    Σε έντονο κλίμα έλαβε χώρα η ψηφοφορία των παικτών προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, με την ελληνική ομάδα να καλείται να θέσει, στην κρίση του κοινού, τρεις παίκτες της, μετά την ήττα της στο παιχνίδι ασυλίας.

    Η ψηφοφορία, ωστόσο, δεν έγινε σε καλό κλίμα, καθώς η επιλογή των παικτών έφερε στην επιφάνεια διαφορές και εντάσεις, με αποτέλεσμα να ακουστούν πολλά «καρφιά» μεταξύ των παικτών της ελληνικής ομάδας.

    Οι παίκτες που προέκυψαν, από την επιλογή των παικτών ως υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος, ο Τόνι και ο Βασίλης Βασιλικός.

    Λίγο πριν το Συμβούλιο του νησιού, κι έχοντας χάσει την ασυλία από την τουρκική ομάδα, οι Έλληνες αγωνίστηκαν μεταξύ τους για την ατομική ασυλία πια. Από τους άντρες, ο Κυριάκος Πελεκάνος κατάφερε να κερδίσει, ενώ από τις γυναίκες η Κατερίνα Δαλάκα.

    Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου και αφού είχαν ανακοινωθεί οι υποψήφιοι, ο Τόνι, με έντονο ύφος είπε: «Οι απόκριες δεν τελείωσαν εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Οι μάσκες έπεσαν…».

    Ο Τόνι δικαιολόγησε την φράση «οι μάσκες έπεσαν», προδίδοντας την συζήτηση που είχαν δυο παίκτες μεταξύ τους πριν την ψηφοφορία. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως άκουσε τον Κυριάκο και τον Σπύρο να συζητούν να θέσουν υποψήφιους τον ίδιο και τον Βασιλικό, με αποτέλεσμα να αυξήσουν τις πιθανότητες να φύγει ένας από τους δύο, με τους οποίους δεν είναι πολύ κοντά.

    Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ψηφοφορία των παικτών αλλά και τα όσα ακούστηκαν μετά το αποτέλεσμα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor 3: Η μεγάλη ανατροπή που «πάγωσε» τους παίκτες! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το αναπάντεχο δώρο του Χικμέτ στους Έλληνες και η αντίδραση των Τούρκων (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣΚΑΪ: Τέλος το Survivor και το Power of Love – Τι θα γίνει με Τανιμανίδη-Λιανό-Μπακοδήμου



    ΣΧΟΛΙΑ