• LIFE&STYLE

    ΣΟΚ: 7 συλλογές φωτογραφιών και βίντεο με γυμνά ανήλικα αγόρια βρέθηκαν στη βίλα του Michael Jackson


    Ανατριχιαστικά τα ευρήματα στη βίλα Neverland του Michael Jackson, καθώς όπως έδειξαν οι αστυνομικές  έρευνες ο «Βασιλιάς της Ποπ» είχε στην κατοχή του και την προσωπική του συλλογή 7 άλμπουμ, τα οποία περιελάμβαναν φωτογραφίες και βίντεο τόσο με γυμνά αγόρια στην εφηβεία, όσο και με γυναίκες.

    michael jackson

    Μετά λοιπόν από τόσα χρόνια και αφού ο Michael Jackson απεβίωσε το 2009, η σχετική έκθεση της αστυνομίας που δόθηκε στην δημοσιότητα σοκάρει. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες και τα βίντεο, βρέθηκαν στο μπάνιο και την κρεβατοκάμαρά του. Μάλιστα λέγεται  πως μέσω αυτών των φωτογραφιών ο διάσημος τραγουδιστής προσπαθούσε να παρασύρει και να κακοποιήσει σεξουαλικά τα υποψήφια θύματά του.

    michael jackson
    Ενδεικτικά,  μια συλλογή του είχε  τίτλο: «Nude photos of teenage boys from late 1800s» στην οποία εμφανίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1.800!
    Ο Jackson αθωώθηκε το 2005 για 7 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και 2 κατηγορίες παροχής αλκοόλ σε ανήλικο.

    michael jackson

    Παρόμοιες κατηγορίες εξαπέλυσε εναντίον του «βασιλιά της ποπ» ο 13χρονος Jordan Chandler, που είχε κατηγορήσει τον Michael Jackson ότι τον παρενόχλησε. Δεν είχαν απαγγελθεί ποτέ τότε κατηγορίες εναντίον του, όταν οι αρχές ανακάλυψαν πως ο πατέρας του προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα από τον τραγουδιστή και η μητέρα του ισχυριζόταν πως ο Michael Jackson δεν άγγιξε ποτέ τον γιο της.

    Όμως, το ανήλικο αγόρι μπορούσε να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τους γλουτούς του Michael Jackson και κάποια διακριτικά χαρακτηριστικά που είχε στα γεννητικά του όργανα. Η οικογένεια του Chandler συμβιβάστηκε με 22 εκατομμύρια δολάρια και η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στις αίθουσες των δικαστηρίων.

    michael jacksonΣτα υπόλοιπα αντικείμενα που κατασχέθηκαν συγκαταλέγονται σημειώματα, ημερολόγια, έγγραφα, φωτογραφίες, μαγνητοταινίες, 80 βίντεο και σκληροί δίσκοι.   Η αστυνομική έρευνα στην οικία του Jackson πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2003, εποχή που ο Jackson βρισκόταν στο Las Vegas με τη συμμετοχή 70 ανθρώπων από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα και του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/el-erian-ta-metrita-echoun-megaliteri-axia-apo-pote/55123

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/dite-pies-ine-i-eteries-me-to-kalitero-ergasiako-perivallon-entos-ke-ektos-elladas/55079



    ΣΧΟΛΙΑ