array(0) {
}
        
    
Menu
1.15%
Τζίρος: 115.65 εκατ.

Ερντογάν: Η Κύπρος «κρατείται όμηρος ενός ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού»

Life & Style

Μάικλ Τζάκσον: Ποιος θα υποδυθεί τον βασιλιά της ποπ στη νέα ταινία

Τζαφάρ Τζάκσον, Μάικλ Τζάκσον
Comments

Ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον Τζαφάρ (Jaafar Jackson), θα υποδυθεί τον βασιλιά της ποπ στη βιογραφική ταινία «Michael» της Lionsgate σε σκηνοθεσία του Αντουάν Φουκουά.

Είναι ο γιος του τραγουδιστή, παραγωγού και μέλους των Jackson 5, Τζερμέιν Τζάκσον (Jermaine Jackson).

1

«Έχει μία φυσική ικανότητα να μιμείται τον Μάικλ», δήλωσε ο Φουκουά στο Variety «και απίστευτη χημεία με τον φακό».

Γεννήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας τον Ιούλιο του 1996. Το Deadline σημειώνει ότι από την ηλικία των 12 ετών τραγουδάει και χορεύει. Το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Got Me Singing».

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter σχετικά με τον πρώτο πρωταγωνιστικό του ρόλο ότι «είναι μεγάλη μου τιμή να ζωντανέψω την ιστορία του θείου μου Μάικλ».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lionsgate, η ταινία θα εξιστορήσει όλες τις πτυχές της ζωής του βασιλιά της ποπ, ο οποίος πέθανε το 2009. Το σενάριο θα είναι του Τζον Λόγκαν και η παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Γκράχαμ Κινγκ με τους κληρονόμους του Τζάκσον.

«Γνώρισα τον Τζαφάρ πριν από δύο χρόνια και ενθουσιάστηκα από τον τρόπο που ενσαρκώνει το πνεύμα και την προσωπικότητα του Μάικλ», ανέφερε ο Kίνγκ στο Variety σημειώνοντας ότι «είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο».

Τα γυρίσματα της ταινίας, θα ξεκινήσουν μέσα στο τρέχον έτος σύμφωνα με το ΑP.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Απαστράπτουσα στο πάρτι της – Το ευχαριστώ σε Αργυρό και Αλεξάνδρα Νίκα
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Halloween στο Λονδίνο με τη Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά
Λεονόρ της Ισπανίας: Η κούκλα πριγκίπισσα γίνεται 20 και αλλάζει τις ισορροπίες στο βασίλειο
Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα
6-7: Τι σημαίνει η λέξη της χρονιάς που δεν είναι καν λέξη
Δέσποινα Βανδή: Λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών
Κωνσταντίνος Αργυρός: Δοκίμασε σουβλάκι από… καγκουρό στην Αυστραλία
Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Όταν η «Νουβέλ Βαγκ» συναντά τον Φατίχ Ακίν
Από την Barbie στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πώς η Μάργκοτ Ρόμπι επενδύει στο πιο επικερδές brand της ποπ κουλτούρας
Αλεξάνδρα Νίκα: Φωτογραφίζει τον γιο της με την ελληνική σημαία