• LIFE&STYLE

    Σε ρυθμούς βασιλικού γάμου κινείται η Ιορδανία

    Πηγή: Instagram

    Πηγή: Instagram


    Τον γιο της, Πρίγκιπα Χουσεΐν ετοιμάζεται να παντρέψει η Βασίλισσα Ράνια, με τον γάμο να είναι προγραμματισμένος για την 1η Ιουνίου.

    Μάλιστα, προς τιμήν του επερχόμενου γάμου του διαδόχου του θρόνου με τη Rajwa Alseif διοργανώθηκε ένα henna party, όπου συγκεντρώθηκαν γυναίκες και από τις δύο οικογένειες καθώς και από το βασίλειο της Ιορδανίας. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Madareb Bani Hashem της Βασιλικής Χασεμιτικής Αυλής.

    «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο χαρούμενοι ήμασταν εγώ και η Αυτού Μεγαλειότης όταν ο Αλ Χουσεΐν μας είπε ότι ήθελε να παντρευτεί τη Rajwa. Είναι η τέλεια απάντηση σε όλες τις προσευχές μου γι’ αυτόν», είπε η Ράνια κατά την έναρξη του δείπνου, ευχόμενη στο νεαρό ζευγάρι ένα λαμπρό μέλλον, αποτελώντας πηγή ευτυχίας και στήριξης ο ένας για τον άλλον.

    Στη συνέχεια, η 52χρονη Βασίλισσα απευθυνόμενη στη μητέρα της Rajwa, Azza, έκανε λόγο στους στενούς οικογενειακούς δεσμούς που τις ενώνουν, αναφέροντας: «Ως μητέρες, το μόνο πράγμα που θέλουμε πραγματικά είναι να βεβαιωθούμε ότι τα παιδιά μας είναι ευτυχισμένα. Συχνά αναρωτιόμαστε αν κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να τα μεγαλώσουμε. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της Αυτού Μεγαλειότητας του αείμνηστου Βασιλιά Χουσεΐν και πριν από τον θάνατό του, του έδωσα την υπόσχεση να μεγαλώσω τον Αλ Χουσεΐν με τον τρόπο που εκείνος ήθελε».

    Από την πλευρά της, η Rajwa φάνηκε να συγκινείται από την ομιλία της πεθεράς της, αλλά κατά τ’ άλλα έδειχνε έλαμπε όλη τη βραδιά. Φορούσε ένα κατάλευκο φόρεμα με χρυσά κεντήματα και ένα πέπλο από τη σχεδιάστρια της Σαουδικής Αραβίας Honayda Serafi.

    Σύμφωνα με τη Serafi, το φόρεμα αποτυπώνει συμβολικά τις αραβικές και ιορδανικές ρίζες σε επίπεδο μόδας και κουλτούρας. «Εμπνεύστηκα, επίσης, από το σύμβολο του φοίνικα της Σαουδικής Αραβίας, που συμβολίζει την πηγή της ζωής», συμπλήρωσε.

    Διαβάστε επίσης:

    Γάμος σαν παραμύθι για την πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και τον Δημήτρη Θερμιώτη – Το γαμήλιο φωτογραφικό άλμπουμ



    ΣΧΟΛΙΑ