• LIFE&STYLE

    Βασιλικός γάμος στην εποχή του κορονοϊού: Ο «κοινός θνητός» και οι… 4 καλεσμένοι

    Η πριγκίπισσα της Ιορδανίας με τον σύζυγό της


    Τον πρώτο βασιλικό γάμο που τελέστηκε από την εμφάνιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού σχολίασαν στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» στο MEGA ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Αθηναΐδα Νέγκα.

    Ο νέος….γαλαζοαίματος γάμος δεν είχε καμία σχέση με όσα γνωρίζαμε και έχουμε δει μέχρι τώρα, τόσο από πλευράς ζευγαριού, όσο φυσικά και λόγω των συνθηκών που επιβάλλει η ύπαρξη του κορονοϊού.

    Πρόκειται για τον γάμο της πριγκίπισσας της Ιορδανίας, η οποία παντρεύτηκε σε εξαιρετικά στενό οικογενειακό κύκλο. Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών στον βασιλικό γάμο ήταν μόλις 4!

    Η πριγκίπισσα της Ιορδανίας με τον σύζυγό της

    Εκτός από τον ελάχιστο αυτό αριθμό των καλεσμένων, εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι η πριγκίπισσα επέλεξε να παντρευτεί έναν «κοινό θνητό» και όχι κάποιον από τον κύκλο της. Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγος της πριγκίπισσας της Ιορδανίας είναι δημοσιογράφος από το Λονδίνο.

    Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος μάλιστα αναρωτήθηκε αν ο σύζυγος της πριγκίπισσας θα συνεχίσει να δουλεύει, με την Αθηναΐδα Νέγκα να απαντά πως, από πλευράς της, θα συνέχιζε να εργάζεται, με μόνη διαφορά πως ο τίτλος της θα απέπνεε περισσότερο σεβασμό ως… πριγκίπισσα.

    Η πριγκίπισσα της Ιορδανίας με τον σύζυγό της



    ΣΧΟΛΙΑ