• LIFE&STYLE

    Συντετριμμένη η Σάνεν Ντόχερτι: «Ο Λουκ Πέρι θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο»

    σανεν-ντοχερτι-λουκ-περι

    Σάνεν Ντόχερτι και Λουκ Πέρι


    Παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση έχει σκορπίσει ο αιφνίδιος θάνατος του Λουκ Πέρι που αγαπήθηκε και υπήρξε για πολλούς είδωλο τη δεκαετία του ’90 μέσα από το ρόλο του Ντίλαν ΜακΚέι στη θρυλική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

    Η Σάνεν Ντόχερτι, καλή του φίλη και συμπρωταγωνίστρια στη σειρά, που έπαιζε την Μπρέντα Γουόλς, συντετριμμένη από την απώλεια του Πέρι «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στο περιοδικό People για τον ηθοποιό.

    «Είμαι σε κατάσταση σοκ. Συγκλονισμένη. Συντετριμμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις με τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελώ και θα είναι για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου και το μυαλό μου», δήλωσε η Ντόχερτι για τον Πέρι που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας από βαρύ εγκεφαλικό.

    Η 47χρονη ηθοποιός πρωταγωνίστησε στη σειρά από το 1990 μέχρι το 1994, ενώ ο Πέρι από το 1990-1995 και ξανά από το 1998-2000.

    Όπως αποκαλύπτει η σταρ, που έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο, οι δυο τους, μετά την αποχώρησή της από τη σειρά απομακρύνθηκαν. Ωστόσο, το 2015 που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ο Πέρι την πλησίασε ξανά και της στάθηκε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασε.

    «Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ήσυχος, ταπεινός και σύνθετος άνθρωπος με χρυσή καρδιά και είχε μία πηγή αστείρευτης αγάπης και ακεραιότητας. Επικοινώνησε μαζί μου κατά τη διάρκεια του ‘ταξιδιού’ μου με τον καρκίνο και αμέσως συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει, με τη διαφορά ότι ήμαστε πιο μεγάλοι και πιο σοφοί, αλλά η σύνδεσή μας είχε παραμείνει ίδια», δήλωσε.

    Αν και το αγαπημένο ζευγάρι στη σειρά, Ντίλαν και Μπρέντα δεν θα εμφανιζόταν στην επαναφορά της σειράς που θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2019, η Ντόχερτι και ο Πέρι ήλπιζαν ότι θα δούλευαν ξανά μαζί και θα δημιουργούσαν κάτι ιδιαίτερο και με νόημα για τους θαυμαστές τους.

    «Είναι ένα ιδιαίτερο είδος αγάπης, αυτό που έχουμε ο ένας για τον άλλον, αφού έχουμε ζήσει ένα ταξίδι όπως ήταν το 90210 και φυσικά η ζωή γενικότερα. Ο Λουκ και εγώ είχαμε ιδέες για μια νέα σειρά. Θέλαμε να δουλέψουμε μαζί», συμπλήρωσε.

    λουκ περι-μπεβερλι χιλς
    Τζέισον Πρίσλεϊ, Σάνεν Ντόχερτι και Λουκ Πέρι

    «Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο.»

    Η σταρ αναφέρθηκε στην αγάπη που είχε ο Πέρι για την οικογένειά του και ειδικότερα τα παιδιά του, τον 21χρονο Τζακ και την 18χρονη Σόφι, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Ρέιτσελ ‘Μίνι’ Σαρπ.

    «Ο Λουκ αγαπούσε την οικογένειά του. Τρελαινόταν να μιλάει για τα παιδιά του και πόσο υπερήφανος ήταν για αυτά. Συχνά μου έδειχνε βιντεάκια με τα παιδιά του. Ήταν η καρδιά του και για τον ίδιο, το μεγαλύτερο κατόρθωμά του».

    Λουκ Πέρι και Σάνεν Ντόχερτι

    Η συνάντηση μερικές εβδομάδες πριν το τραγικό συμβάν

    Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι μερικές εβδομάδες πριν το θάνατό του, η Σάνεν Ντόχερτι και ο Λουκ Πέρι πήγαν για φαγητό μαζί με την σκυλίτσα του ηθοποιού, Πένι.

    «Πριν μερικές εβδομάδες, τον Φεβρουάριο, ο Λουκ κι εγώ συναντηθήκαμε για φαγητό. Εκείνος επέλεξε το εστιατόριο με βάση το αν επιτρέπουν τον σκύλο του.

    Μπήκα (στο εστιατόριο) και ήταν εκεί με ένα χαμόγελο και την σκυλίτσα του με το κρεβατάκι της κάτω από το τραπέζι, φαινόταν τόσο χαρούμενος. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και θα μου λείψει το βλέμμα του Λουκ να με κοιτάει με χαμόγελο και να λέει ‘Σαν’», δήλωσε με ιδιαίτερη συγκίνηση.

    λουκ-περι
    Πέθανε ο Λουκ Πέρι σε ηλικία μόλις 52 ετών από εγκεφαλικό

    Τι δήλωσαν οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές του από το 90210

    Με ιδιαίτερη συγκίνηση o Ίαν Ζέρινγκ, που υποδυόταν τον Στιβ, ανέβασε μία σέλφι με τον Πέρι και έγραψε συγκλονισμένος:

    «Πάντα θα χάνομαι στις αγαπημένες αναμνήσεις που έχουμε μοιραστεί τα τελευταία 30 χρόνια. Εύχομαι το ‘ταξίδι’ σου να είναι γεμάτο από μεγαλοπρεπείς ψυχές που έχουν ‘φύγει’ πριν από σένα, όπως έχεις φροντίσει για αυτούς που αφήνεις πίσω σου. Θεέ μου, σε παρακαλώ δώσε του μία θέση κοντά σου. Το αξίζει».

    Η Τζένι Γκαρθ (Κέλι) προτίμησε να μιλήσει στο περιοδικό People, όπως έκανε και η Ντόχερτι και δήλωσε: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Σήμαινε τόσα πολλά για όλους μας. Ήταν ένα ιδιαίτερο άτομο. Μοιράζομαι την τόσο βαθιά λύπη με την οικογένειά του και όλους όσοι τον αγαπούσαν. Μεγάλη απώλεια».

    λουκ περι-τζενι-γκαρθ
    Λουκ Πέρι και Τζένι Γκαρθ

    Ο Τζέισον Πρίσλεϊ έκανε μονάχα ένα tweet λέγοντας ευχαριστώ στον δημοσιογράφο Ροζ Γουέστον για τα καλά του λόγια.

    Απευθυνόμενη στον εκλιπόντα, η Γκάμπριελ Καρτέρις (Άντρεα) έγραψε: «Αγαπητέ μου Λουκ, είμαι τόσο συντετριμμένη και έχω χάσει τα λόγια μου. Στέλνω την αγάπη μου και τις προσευχές μου στην οικογένειά σου και σε όσους σε αγάπησαν. RIP».

    Η Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα) και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν (Ντέιβιντ) μέχρι στιγμής δεν  έχουν κάνει κάποια δήλωση.

    μπεβερλι-χιλς
    Το cast του «Beverly Hills: 90210»

    Την περασμένη Τετάρτη ο 52χρονος Λουκ Πέρι εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό. Αν και οι γιατροί τον έβαλαν σε καταστολή, ο ηθοποιός από εκείνη τη στιγμή δεν επανήλθε ποτέ και χθες, Δευτέρα, άφησε την τελευταία του πνοή περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του.

    Το 2015 ο ηθοποιός είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του παχέος εντέρου, ωστόσο η έγκαιρη διάγνωση του είχε σώσει τότε τη ζωή.

    λουκ περι
    Mandatory Credit: Photo by Erik Pendzich

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής των «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» Λουκ Πέρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι δήλωνε η Σάνεν Ντόχερτι λίγες ώρες πριν «φύγει» ο Πέρι (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λουκ Πέρι: Η εξέταση που με γλίτωσε από τον καρκίνο

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς αποχαιρέτησε το ελληνικό Twitter τον Ντίλαν του «Μπέβερλι Χιλς»



    ΣΧΟΛΙΑ