• LIFE&STYLE

    Πώς ο Snoop Dogg έκανε διάσημο… κατά λάθος ένα χωριό της Ρουμανίας

    σνουπ ντογκ

    Snoop Dogg


    Πριν από λίγες μέρες, ο διάσημος ράπερ Snoop Dogg ανήρτησε στο προφίλ του στο Instagram μία selfie από την πρωτεύουσα της Κολοβίας, Μπογκοτά, όπου βρισκόταν. Όμως έκανε ένα μικρό λαθάκι…

    Στην αναφορά τοποθεσίας του, αντί να επιλέξει την Bogota, έβαλε κατά λάθος την Bogata, ένα χωριό στην επαρχία Μούρες της Ρουμανίας, 5,5 ώρες μακριά από το Βουκουρέστι, με πληθυσμό 2.000 κατοίκων!

    snoop

    Εντάξει, στον καθένα θα μπορούσε να συμβεί, έτσι δεν είναι;

    Όμως το ωραίο της ιστορίας είναι άλλο: ότι οι Ρουμάνοι έσπευσαν να εκμεταλλευθούν το λάθος αυτό, ελπίζοντας να εκτοξεύσουν τη φήμη του μέχρι πρότινος εντελώς άσημου χωριού. Έτσι, ήδη έχει στηθεί μία ιστοσελίδα στα αγγλικά, με τίτλο «Επισκεφθείτε την Bogata» και σλόγκαν «Ο Snoop Dogg έκανε check-in στην Bogata κατά λάθος – αλλά εσείς δε χρειάζεται να το κάνετε κατά λάθος!».

    bogata

    Η καμπάνια προωθεί την Bogata ως «το καλύτερο μέρος για χαλάρωση στη Ρουμανία», και παρουσιάζει τα τοπικά αξιοθέατα, όπως ο καταρράκτης Ciucas, το ρωμαϊκό οχυρό Stremt, αλλά και ο κοινός τάφος των ηρώων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (!), την τοπική λιχουδιά Gulyas, μία σούπα με λαχανικά, κρέας και μπόλικη πάπρικα, ενώ για το πού μπορεί να μείνει κανείς εκεί σημειώνεται: «Το χωριό βρίσκεται στον ποταμό Mures, προσφέροντας όλα όσα έχει να προσφέρει η φύση. Μπορείτε να κατασκηνώσετε εκεί ή ακόμα και να ζητήσετε από έναν χωρικό να σας φιλοξενήσει, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το μέρος από τους κατοίκους του».

    Και μπορεί ο ίδιος ο Snoop Dogg να μην έχει ποτέ στην πραγματικότητα επισκεφθεί την Bogata, αλλά γι’ αυτό… φρόντισαν κάποιοι χρήστες του Διαδικτύου που τον «έστειλαν» χάρη στο Photoshop στο μικρό αυτό χωριό της Ρουμανίας…



    ΣΧΟΛΙΑ