• LIFE&STYLE

    Ποιοι πρώην συμπρωταγωνιστές της Μέγκαν Μαρκλ θα παρευρεθούν στο γάμο της (pics)

    μέγκαν μαρκλ-suits

    Μέγκαν Μαρκλ και Πάτρικ Τζ. Άνταμς στην τηλεοτική σειρά Suits


    Φίλοι και πρώην συνεργάτες της Μέγκαν Μαρκλ έχουν αρχίσει να καταφτάνουν στο Λονδίνο για τον φαντασμαγορικό γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Μεταξύ των καλεσμένων του ζευγαριού είναι και οι συμπρωταγωνιστές της πρώην ηθοποιού από το επιτυχημένο νομικό δράμα Suits.

    Από τους πρώτους που κατέφτασαν είναι ο Γκάμπριελ Μαχτ, ο οποίος στη σειρά υποδύεται τον μεγαλοδικηγόρο Χάρβεϊ Σπέκτερ. Ο 46χρονος ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του, Τζασίντα Μπάρετ, επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα της βρετανικής πρωτεύουσας και μοιράστηκαν φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

    Το ζευγάρι επισκέφτηκε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενώ απόλαυσε ανέμελες στιγμές στο Hyde Park. Παράλληλα, παρευρέθηκαν σε ένα γκαλά για φιλανθρωπικό σκοπό.

    View this post on Instagram

    Hanging in Hyde Park. Loving our time in #london

    A post shared by Jacinda Barrett (@jacindabarrett) on

    Από τη λίστα των καλεσμένων δε θα μπορούσε να λείπει ο Πάτρικ Άνταμς, ο οποίος είναι ο τηλεοπτικός σύζυγος της Μέγκαν, «Μάικ Ρος». Ο 36χρονος ηθοποιός έσπευσε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από την παλαιότερη παμπ της Αγγλίας στο Buckinghamshire.

    Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του και επίσης ηθοποιός Τρόιαν Μπελισάριο, γνωστή από τον ρόλο της στην αμερικανική σειρά Pretty Little Liars, ωστόσο και η ίδια έχει συμμετάσχει στο Suits.

    Ο Πάτρικ Άνταμς, όπως και η Μέγκαν Μαρκ αποχώρησαν μαζί από τη σειρά στο τέλος του 7ου κύκλου, παρ’ όλο που έχει ανανεωθεί και για 8ο κύκλο.

    suits-μεγκαν-μαρκλ
    Το cast του Suits

    Η Σάρα Ράφερτι, η οποία υποδύεται την Ντόνα Πόλσεν στο σίριαλ, εκμεταλλεύτηκε το ταξίδι της στην Ευρώπη και πριν φτάσει στο Λονδίνο, έκανε πρώτα μία στάση στο Παρίσι μαζί με την οικογένειά της.

    Τον ενθουσιασμό του για το γάμο της χρονιάς έδειξε στο Instagram και ο Ρικ Χόφμαν, γνωστός από το ρόλο του Λούις Λιτ στη σειρά. Ο ηθοποιός μαζί με την Σάρα Ράφερτι και την Τζίνα Τόρες («Τζέσικα» στο Suits) είναι καλεσμένοι σήμερα, Παρασκευή, στην εκπομπή Today που είναι ειδικά αφιερωμένη στον βασιλικό γάμο.

    View this post on Instagram

    #today

    A post shared by Rick Hoffman (@rickehoffman) on

    View this post on Instagram

    #today

    A post shared by Rick Hoffman (@rickehoffman) on

    Άλλοι πρώην συμπρωταγωνιστές της Μαρκλ που θα βρίσκονται στον γάμο είναι η Άμπιγκειλ Σπένσερ, η Τζέσικα Τόρες και η Αμάντα Σουλ. Η σχεδιάστρια μόδας και φίλη του ζευγαριού, η οποία φημολογείται ότι ήταν εκείνη που γνώρισε την Μέγκαν στο Χάρι, θα είναι επίσης παρούσα το Σάββατο για την μεγάλη ημέρα των φίλων της.

    View this post on Instagram

    ? #womnonthego

    A post shared by MISHA NONOO (@mishanonoo) on

    suits-μεγκαν-μαρκλ-καλεσμενοι-γαμος-σειρα
    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πάτρικ Άνταμς στο Suits
    suits-μεγκαν-μαρκλ-καλεσμενοι-γαμος-σειρα
    Πάτρικ Άνταμς και Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο πρώτος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ στη Τζαμάικα (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Ο γάμος τους σε αριθμούς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Παρατράγουδα» με την οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ – Τι δήλωσε πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δώρο του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ για το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ



    ΣΧΟΛΙΑ