• LIFE&STYLE

    Το δώρο του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ για το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

    • NewsRoom
    Τραμπ

    Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ


    Οι εορτασμοί στην Μεγάλη Βρετανία για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ οι περισσότεροι καλεσμένοι βρίσκονται ήδη στο Λονδίνο. Από τα πολιτικά πρόσωπα που δεν έλαβαν πρόσκληση στον βασιλικό γάμο είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

    Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια δεν θα στείλουν τις ευχές τους στο ζευγάρι. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ θα κάνει μια χρηματική δωρεά σε ένα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που το ζευγάρι έχει προτείνει στους καλεσμένους του αντί για γαμήλιο δώρο.

    «Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, θα κάνουν μια συνεισφορά σε μία από τις επτά φιλανθρωπικές οργανώσεις, που το πριγκιπικό ζεύγος έχει υποδείξει αντί για λίστα γάμου», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Λίντσεϊ Ουώλτερς στη Daily Mail.

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησαν από τους καλεσμένους τους αντί για δώρα να κάνουν δωρεές σε επτά φιλανθρωπικά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων, το ίδρυμα Crisis για τους άστεγους, μια φιλανθρωπική οργάνωση για τα παιδιά που πάσχουν από Aids και μια οργάνωση για την προστασία των θαλασσών.

    Σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσιγκτον ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του δεν έχουν κάποια επίσημη σχέση με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που επέλεξαν για τις δωρεές αλλά υποστηρίζουν τις δραστηριότητες με τις οποίες αυτές εμπλέκονται.

    Το ποσόν της δωρεάς του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ για τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν δεν έχει γίνει γνωστό. Ανάμεσα στους 600 επίσημους καλεσμένους του ζευγαριού δεν θα είναι η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, ούτε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με την σύζυγό του Μισέλ, αν και το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ διατηρεί φιλική σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Παρατράγουδα» με την οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ – Τι δήλωσε πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Έλτον Τζον επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Τζέιν Φόντα στην Ελένη Μενεγάκη: «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, κυρίως στην Ελλάδα»



    ΣΧΟΛΙΑ