• LIFE&STYLE

    «Παρατράγουδα» με την οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ – Τι δήλωσε πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι

    Μέγκαν-Μαρκλ-Χάρι

    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι


    Σάλος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος σκηνοθέτησε παπαρατσίστικες φωτογραφίες προκειμένου να τραβήξει έστω και για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Στη συνέχεια, ο ίδιος υποστήριξε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και δε θα μπορέσει να βρεθεί δίπλα στην κόρη του σε μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής της.

    Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της, Τόμας Μαρκλ, έλαβε χρήματα από παπαράτσι για να φωτογραφηθεί την ώρα που «προετοιμάζεται» για τον βασιλικό γάμο. Η απίστευτη κίνηση, όπως ήταν φυσικό, διέρρευσε και απέσπασε αρνητικά σχόλια, καθώς ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε την κόρη του εμπορικά.

    Με επίσημες δηλώσεις μέσω του Παλατιού του Κένσινγκτον, η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε ότι εν τέλει ο πατέρας της δεν θα παρασθεί στον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι.

    «Δυστυχώς, ο πατέρας μου δε θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γάμο μας. Πάντα νοιαζόμουν για εκείνον και ελπίζω να του παραχωρηθεί χώρος ώστε να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Να ξέρετε πόσο ο Χάρι και εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ιδιαίτερη ημέρα του γάμου μας το Σάββατο.»

    Τομας-πατερας-Μεγκαν-Μαρκλ-
    Τόμας και Μέγκαν Μαρκλ

    Δείτε την επίσημη ανακοίνωση στο Twitter:

    Άλλο «παρατράγουδο» έχει δημιουργηθεί με ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς της και συγκεκριμένα την ετεροθαλή αδελφή της, Σαμάνθα Γκραντ. Η ίδια έσπασε τον αστράγαλό της, έπειτα από τροχαίο ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε την ώρα που προσπαθούσε να αποφύγει έναν παπαράτσι, που την ακολουθούσε.

    Γκραντ-Μεγκαν-Μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ και Σαμάνθα Γκραντ

    Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στην Μέγκαν Μαρκλ και ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί τις προετοιμασίες του γάμου, το Παλάτι και η Βασίλισσα Ελισάβετ σίγουρα δεν θα είναι ευχαριστημένοι με τα όσα συμβαίνουν από την μεριά των πεθερικών τους.

    Από την άλλη, η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ κατέφτασε χθες, Τετάρτη, στο Λονδίνο και βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της, αλλά και του πρίγκιπα Χάρι.

    μητερα-μεγκαν-μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ και Ντόρια Ράγκλαντ

    Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο αεροδρόμιο με μία τσάντα του οίκου Burberry, που πιθανότατα να είχε στο εσωτερικό της το outfit που θα φορέσει στον φαντασμαγορικό γάμο.

    μεγκαν-μαρκλ-μητερα-burberry

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Έλτον Τζον επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ρόλο της Ζωής Λάσκαρη η Νατάσα Καλογρίδη; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τα παρανυφάκια του βασιλικού γάμου



    ΣΧΟΛΙΑ