• LIFE&STYLE

    Πέτρος Φιλιππίδης: Τεράστια χρέη για το σπίτι στο Σοφικό – Αγωγή €100.000 από την πολιτικό μηχανικό

    • NewsRoom

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Εκτός από την ελευθερία του, ο Πέτρος Φιλιππίδης κινδυνεύει να χάσει και τα σπίτια του, καθώς έχει χάσει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει τα δάνειά του με αποτέλεσμα κάποια από τα ακίνητά του να βγαίνουν στο σφυρί.

    Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για βιασμούς, χρωστάει για το σπίτι του στο Σοφικό Κορίνθου. Τόσο ο πρόεδρος της κοινότητας όσο και η πολιτική μηχανικός που ανέλαβε το έργο, καταγγέλλουν ότι ο ηθοποιός χρωστάει τεράστια ποσά.

    Η Νικολέττα Γιάννου, πολιτική μηχανικός του σπιτιού, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Το Πρωινό, αποκάλυψε ότι το έργο ξεκίνησε το 2010 και για δύο χρόνια περίπου πληρωνόταν κανονικά. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, εκείνη και ο σύζυγός της συνέχισαν κανονικά τις εργασίες για την οικία.

    «Το έργο συνεχιζόταν και η κυρία Ελπίδα Νίνου το έβλεπε κανονικά. Χρήματα δεν ερχόντουσαν και το έργο συνεχιζόταν. Τα χρήματα συνολικά, μαζί με τους μαστόρους ήταν 104.300 ευρώ. Δε μου είπαν ποτέ για τις οικονομικές δυσχέρειες, μου έλεγαν ότι είχαμε συμφωνήσει τόσα χρήματα. Βεβαίως και κινήθηκα νομικά, γιατί τα χρήματα δεν τα χρωστούσε μόνο σε εμένα. Μεμονωμένα και τμηματικά κινηθήκαμε όλοι οι εργαζόμενοι. Πέντε αγωγές συνολικά που ζητάμε το ποσό των 104.300 ευρώ», δήλωσε η ίδια.

    Για τα «φέσια» του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην ίδια εκπομπή και ο πρόεδρος της κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρης Ρωτίδης. Ο κοινοτάρχης είπε πως δεν έχουν πληρωθεί μηχανικοί, μαραγκοί, ηλεκτρολόγοι κι άλλοι εργάτες στη βίλα που βγαίνει στο σφυρί.

    Ο κ. Ρωτίδης, ο οποίος έχει εμπλακεί στην κατασκευή του σπιτιού για τα ξυλουργικά, είπε για τον Φιλιππίδη ότι «αγόρασε ένα σπίτι, το ανακαίνισε και χρωστάει σε όλο τον κόσμο εδώ και 10 χρόνια γύρω στις 100.000 ευρώ» και συμπλήρωσε πως «χρωστάει σε όλο τον κόσμο και σε μένα έχει ένα φέσι 2.000 για ξυλουργικά».

    Διαβάστε επίσης:

    Πέτρος Φιλιππίδης: Στο σφυρί το εξοχικό στην Κορινθία – Στα 176.400 ευρώ η τιμή εκκίνησης

    Πέτρος Φιλιππίδης: Στις 18 Μαρτίου ξεκινά η δίκη του ηθοποιού

    Χρέη ύψους €1 εκατομμυρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη



    ΣΧΟΛΙΑ