• LIFE&STYLE

    Χρέη ύψους €1 εκατομμυρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

    • NewsRoom
    Πέτρος Φιλιππίδης

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Σε δυσμενή κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Ο διάσημος ηθοποιός, η καριέρα του οποίου καταστράφηκε εν μία νυκτί, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό, έχει αφήσει τεράστια χρέη.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», υπάρχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

    «Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης.

    Και πρόσθεσε ότι: «Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητα: το πατρικό του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Μάλιστα, μία με δυο φορές έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό και το σταμάτησε η ίδια η οικογένεια».

    Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι ο πρώτος ηθοποιός στο ελληνικό #MeToo, που δικάζεται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού νεαρών ηθοποιών.

    Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

    Διαβάστε επίσης:

    Πέτρος Φιλιππίδης: Παραπομπή σε δίκη για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

    Δημήτρης Λιγνάδης: Δικάζεται για 4 βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών

    Νέα ποινική δίωξη για βιασμό εις βάρος ηθοποιού



    ΣΧΟΛΙΑ