• LIFE&STYLE

    Πέτρος Φιλιππίδης: Στο σφυρί το εξοχικό στην Κορινθία – Στα 176.400 ευρώ η τιμή εκκίνησης

    • NewsRoom
    Πέτρος Φιλιππίδης

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Στο ηλεκτρονικό «σφυρί» βγαίνει το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, στο Σοφικό Κορινθίας, καθώς ο προφυλακισμένος ηθοποιός βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών e-auction.gr, το ακίνητο στην Κορινθία βγαίνει σε πλειστρηριασμό στις 10:00 το πρωί, στις 19 Ιανουαρίου, από την Intrum. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 176.400 ευρώ.

    Το συγκεκριμένο ακίνητο κατασχέθηκε στις 16 Ιουνίου 2021 για οφειλή ύψους 200.000 ευρώ.

    Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο χρέος στις τράπεζες, που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. Τα πράγματα έγινα ιδιαίτερα δύσκολα μετά τη δημοσιοποίηση των δικαστικών υποθέσεων του  ηθοποιού και την προφυλάκισή του, όταν και διακόπηκε κάθε συνεργασία μαζί του.

    Παράλληλα, πληροφορίες ανέφεραν πως και η μεζονέτα  του ζευγαριού στο Ψυχικό αναμένεται να βγει σε πλειστηριασμό. Για το συγκεκριμένο ακίνητο, μάλιστα, υπήρχαν δημοσιεύματα το 2018 πως επρόκειτο να βγει στο σφυρί, κάτι που ο ηθοποιός το είχε διαψεύσει.

    Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες, σε  βαθμό κακουργήματος, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού. Οι δικαστές στο βούλευμα τους απέρριψαν τους ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη περί συκοφαντίας.

    Το εξοχικό στην Κορινθία

    Διαβάστε επίσης

    Πέτρος Φιλιππίδης: Στις 18 Μαρτίου ξεκινά η δίκη του ηθοποιού

    Χρέη ύψους €1 εκατομμυρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

    Ιδού ποιος αγόρασε τη βίλα του Αντώνη και της Έλενας Λυμπέρη στο Κεφαλάρι



    ΣΧΟΛΙΑ