• LIFE&STYLE

    Πέθανε η μεγαλύτερη θαυμάστρια του πρίγκιπα Χάρι

    • NewsRoom
    μεγκαν-χαρι

    Η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν και ο Δούκας του Σάσεξ Χάρι στη Νέα Ζηλανδία


    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών η μεγαλύτερη και πιο γνωστή θαυμάστρια του πρίγκιπα Χάρι, Ντάφνι Ντουν. Ο Δούκας του Σάσεξ είχε συναντηθεί με την Αυστραλέζα θαυμάστριά του αρκετές φορές, ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες ο ίδιος της έστειλε ευχές για τα γενέθλιά της.

    Μάλιστα, στην τελευταία του περιοδεία την οποία έκανε με την Μέγκαν Μαρκλ στην Αυστραλία, ο Χάρι σύστησε την Ντάφνι στη σύζυγό του.

    Σύμφωνα με πηγές ο θάνατός της στενοχώρησε τον Χάρι σε μια πραγματικά πολύ χαρούμενη περίοδο για εκείνον αφού σύντομα θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

    Οι δυο τους πρώτη φορά συναντήθηκαν από κοντά το 2015, όταν ο Χάρι επισκέφθηκε την Αυστραλία, καθώς εκείνη τον περίμενε ανάμεσα στο πλήθος να μπει στην Όπερα του Σύδνεϋ, φορώντας τα μετάλλια του άνδρα της τον οποίο είχε χάσει και είχε πολεμήσει στο Β΄Παγκόσμιο πόλεμο.

    Όταν ο Χάρι σταμάτησε και την ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος για να τη χαιρετήσει αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια πολύ ιδιαίτερη φιλία. Ξανασυναντήθηκαν το 2017 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που πραγματοποίησε και πάλι ο ίδιος στην Αυστραλία στο πλαίσιο των Invictus Games και είχε πει για εκείνον ότι είναι ‘ένας υπέροχος νεαρός’.

    Η τελευταία φορά που οι δυο τους συναντήθηκαν ήταν τον Οκτώβριο του 2018.

    Μόλις πριν τρεις ημέρες από το θάνατό της, ο Πρίγκιπας Harry ευχήθηκε στη Daphne χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της γράφοντας:

    «Αγαπητή Δάφνη, η σύζυγός μου κι εγώ σου στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για τα 99α γενέθλιά σου την Παρασκευή».

    Χθες, 1η Απριλίου, η οικογένειά της επιβεβαίωσε ότι εκείνη έφυγε ειρηνικά την ίδια ημέρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μέγκαν Μαρκλ: Πού και πότε θα γεννήσει η Δούκισσα του Σάσεξ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς υποδέχτηκαν την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι στην Καζαμπλάνκα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον και την Βασίλισσα Ελισάβετ χωρίς τον Ουίλιαμ



    ΣΧΟΛΙΑ