• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ: Πού και πότε θα γεννήσει η Δούκισσα του Σάσεξ

    χαρι-μεγκαν

    Χάρι και Μέγκαν


    Σε λίγες εβδομάδες η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και ενώ όλοι αναρωτιούνται το φύλο αλλά και το όνομα που θα πάρει το μωρό, άλλοι επιθυμούν να μάθουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, όπως πού και πώς θα γεννηθεί το πρώτο πριγκιπόπουλο της Μεγάλης Βρετανίας με αφροαμερικανικές ρίζες.

    Παραδοσιακά τα νέα μέλη της βασιλικής οικογένειας έρχονται στον κόσμο στο St. Mary’s Hospital και συγκεκριμένα στην πτέρυγα Lindo.

    Η αρχή έγινε το 1982, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε τον Χάρι στη συγκεκριμένη πτέρυγα του μαιευτηρίου, ενώ και τα τρία παιδιά της Κέιτ Μίντλετον και του Ουίλιαμ ήρθαν στον κόσμο εκεί.

    Για αρκετό καιρό, σύμφωνα με τις βρετανικές φυλλάδες, δεν ήταν ξεκάθαρο αν η δούκισσα του Σάσεξ θα συνέχιζε την παράδοση με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ένα άλλο νοσοκομείο, το Frimley Park που βρίσκεται στο Σούρεϊ, κοντά στην οικία τους, στο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ.

    Άλλα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η Μέγκαν Μαρκλ σκέφτεται το ενδεχόμενο να γεννήσει στο σπίτι της με απόλυτα φυσικό τρόπο.

    Σήμερα, σύμφωνα με νεώτερα ρεπορτάζ, η πρώην ηθοποιός σχεδιάζει να τηρήσει την παράδοση και να γεννήσει στην πτέρυγα Lindo, όπου το δωμάτιο-σουίτα κοστίζει 6.000 βρετανικές λίρες την βραδιά.

    Η πτέρυγα Lindo όπου γέννησε η Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η πριγκίπισσα Νταϊάνα

    Πηγή του Page Six αναφέρει: «Θα μου έκανε τεράστια εντύπωση αν η Μέγκαν δεν γεννήσει στην πτέρυγα Lindo. Υπάρχει ασφάλεια και όλα όσα χρειάζονται για μια βασιλική γέννα».

     

    Επιπλέον, στο St. Mary’s Hospital, το προσωπικό έχει λάβει εντολή να μην πάρει κανείς άδεια το μήνα Απρίλιο.

    νταιανα-καρολος
    Πρίγκιπας Κάρολος και πριγκίπισσα Νταϊάνα

    «Όλοι πιστεύουν πως έχει να κάνει με το βασιλικό μωρό, αλλά κανείς δεν επιβεβαιώνει τίποτα», αναφέρει πηγή στην Telegraph.

    Πάντως, η δούκισσα και ακτιβίστρια επιθυμεί να γεννήσει με όσο πιο φυσικό τρόπο γίνεται, ενώ κάνει yoga για εγκύους και μαθαίνει τεχνικές που θα την βοηθήσουν να νιώθει όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο κατά τη διάρκεια του τοκετού.

    μεγκαν-μαρκλ-χαρι
    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι απαγόρευσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στον Χάρι και στη Μέγκαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 200 χιλ. δολ. baby shower της Μέγκαν Μαρκλ – Ποιοι έδωσαν το «παρών» και ποιοι την σνόμπαραν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με πανάκριβο Dior φόρεμα η Μέγκαν Μαρκλ, με πιο budget friendly η Κέιτ Μίντλετον



    ΣΧΟΛΙΑ