• LIFE&STYLE

    Παρασκήνιο: Γιατί ο Ντάνος είπε «όχι» σε πρόταση για το Survivor 2

    • NewsRoom

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που αναδείχθηκε νικητής του Survivor έχει πλέον ένα φορτωμένο πρόγραμμα καθώς οι προτάσεις πέφτουν «βροχή» ενώ ήδη πρωταγωνιστεί στο Τατουάζ και γράφει ένα βιβλίο.

    Ο Ντάνος πρόσφατα δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή του Survivor 2 να συμμετάσχει στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων αλλά και να παίξει νωρίτερα σε ορισμένα αγωνίσματα.

    Ο νικητής του περσινού ριάλιτι επιβίωσης σύμφωνα με πληροφορίες είπε όχι στην πρόταση επικαλούμενος μεγάλο φόρτο εργασίας.

    Όμως, φήμες θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει εκνευριστεί για το γεγονός ότι δεν προτάθηκε για να συμμετάσχει σε κάποιο άλλο σόου ή  εκπομπή της τουρκικής παραγωγής. Αυτός είναι και ο λόγος που αρνήθηκε την πρόταση, σύμφωνα με πηγές.

    Ένας ακόμη λόγος είναι το γεγονός πως δεν ήθελε να προμοτάρει ανταγωνιστικό πρόγραμμα απέναντι από το Τατουάζ, αν και δεν δεσμεύεται σχετικά από το συμβόλαιό του στον Alpha.

    Έτσι, εκτός απροόπτου, στο πάρτι της ένωσης αναμένονται ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μάριος Πρίαμος, οι οποίοι κατέκτησαν πέρυσι την πρώτη και δεύτερη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού που έγινε στο ίδιο πάρτι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εξιχνιάστηκε στυγερό έγκλημα: Τον φιλοξενούσε και τον σκότωσε με μαχαιριές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tι συνέβη πραγματικά και αντί για το DWTS πήγε στο Survivor;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζέιμι Όλιβερ: Ο σεφ που έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία και τώρα τη βλέπει να καταρρέει



    ΣΧΟΛΙΑ