• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tι συνέβη πραγματικά και αντί για το DWTS πήγε στο Survivor;

    • NewsRoom


    Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor, ακόμη περισσότερα για τη – μη – συμμετοχή της στο Dancing With The Stars.

    Τι συνέβη πραγματικά και η Κωνσταντίνα έφτιαξε τελικά βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο;

    Mετά το ναυάγιο των συζητήσεων για να βρεθεί στην ομάδα των celebrity του Nomads τον περασμένο Οκτώβριο, την περίοδο των γιορτών είχε ανοίξει ξανά δίαυλος επικοινωνίας με τον ΑΝΤ1 ‒ αυτή τη φορά για να συμμετάσχει στο χορευτικό σόου Dancing With The Stars ως διαγωνιζόμενη. Κι ενώ η ίδια ένιωθε πως ήταν πολύ κοντά σε μια συμφωνία, η προοπτική αυτή τελευταία στιγμή ανατράπηκε. Τα σενάρια λένε πως η παρουσιάστρια πέρα από μια καλή αμοιβή, ήθελε να εξασφαλίσει και μια μονιμότερη συνεργασία με το κανάλι (που δεν κλείδωσε), κάτι που είχε φρενάρει τη συνεργασία και στην αρχή της σεζόν, όταν τελικά δεν έκανε βαλίτσες για Φιλιππίνες.

    Η εικασία πως τη συμμετοχή της στο σόου χορού μπλόκαρε η έλευση της Ευαγγελίας Αραβανή στην παρουσίαση του 6ου κύκλου του Dancing With The Stars μοιάζει μάλλον ανυπόστατη, καθώς μια τόσο new entry παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να έχει τόση δύναμη στο κανάλι του Αμαρουσίου.

    Επιπλέον, σύμφωνα με το People, αφού πέρασε η συμμετοχή της Βίκυς Κάβουρα, που ήταν η γνωστή και επιβεβαιωμένη πρώην αγαπημένη του Νίκου Οικονομόπουλου (νυν συντρόφου της Αραβανή), θα έμοιαζε παρανοϊκό να ασκηθεί βέτο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που χρόνια πριν την είχε απλά αντικαταστήσει σε έναν καναπέ εκπομπής.

    Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο των συνομιλιών για το Dancing η παραγωγή του Survivor πριν από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης είχε αρχίσει να πολιορκεί την Σπυροπούλου στενά. H Acun Medya που λέγεται πως πρόσφερε στη Ροδίτισσα παρουσιάστρια ένα δελεαστικό ποσό που την έκανε να πει το «ναι», ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το κανάλι συμφωνήθηκε επιστρέφοντας να αναλάβει εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα (18-02-2018)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Tριήμερο οικογενειακό ταξίδι για τον πρωθυπουργό στη Σκύρο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζέιμι Όλιβερ: Ο σεφ που έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία και τώρα τη βλέπει να καταρρέει



    ΣΧΟΛΙΑ