• LIFE&STYLE

    Παγκόσμια συγκίνηση: Πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα ο George Michael (video)

    Τζορτζ Μάικλ


    Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο γνωστός τραγουδιστής George Michael, ανήμερα τα Χριστούγεννα, λόγω καρδιακού προβλήματος, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

    Ο George Michael ήταν γνωστός για επιτυχίες όπως το Careless Whisper, το Last Christmas (τα οποία είχε τραγουδήσει ως μέλος του συγκροτήματος Wham!), το Freedom και πολλά άλλα τραγούδια που καθόρισαν την ποπ μουσική της δεκαετίας του ’80 και του ’90.

    Ο ατζέντης του, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε: “Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός και φίλος George απεβίωσε εν ειρήνη στη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένειά του ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της αυτές τις συναισθηματικά δύσκολες στιγμές. Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρξουν περισσότερα σχόλια”.

    Είμαι βαθιά σοκαρισμένος. Έχασα έναν αγαπημένο φίλο, τον πιο ευγενικό και γενναιόδωρο, κι έναν εξαίρετο καλλιτέχνη. Οι σκέψεις μου βρίσκονται στην οικογένειά του και τους θαυμαστές του”, έγραψε ο Βρετανός τραγουδιστής Elton John στο Instagram.

    Αν και είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια, ο George Michael ετοίμαζε ένα καινούργιο άλμπουμ σε συνεργασία με τον Βρετανό μουσικό παραγωγό Naughty Boy. Ο George Michael πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους τις τέσσερις δεκαετίες που μεσουράνησε στη σκηνή της ποπ μουσικής, τα 20 ήδη με τον πρώτο δίσκο της σόλο καριέρας του, που είχε τίτλο “Faith” (1987). Το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο “Symphonica” (2014), έγινε χρυσό στη Βρετανία.

    https://www.youtube.com/watch?v=2L_FjoFriVI

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απέραντος θρήνος: Δείτε ποια ήταν η χορωδία Αλεξαντρόφ που επέβαινε στο μοιραίο Τουπόλεφ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O σολίστ της χορωδίας του ρωσικού στρατού σώθηκε από θαύμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δυσπεψία: Το απόλυτο φυσικό φάρμακο



    ΣΧΟΛΙΑ