• LIFE&STYLE

    Πωλήθηκε για €21 εκατ. η έπαυλη του Τζορτζ Μάικλ στο Λονδίνο – Θαυμαστής ο αγοραστής

    • NewsRoom


    Προς 21 εκατομμύρια ευρώ αγόρασε την έπαυλη του Τζορτζ Μάικλ στο βόρειο Λονδίνο, ο θαυμαστής του αείμνηστου καλλιτέχνη, Στίβεν Κάμερον.

    Την αγορά πραγματοποίησε, έπειτα από τετραετή αναζήτηση για ένα νέο σπίτι για να στεγάσει την οικογένειά του, όπως αναφέρουν πληροφορίες της βρετανικής Daily Mail.

    Το σπίτι των 7 υπνοδωματίων, που χτίστηκε αρχικά το 1688, ανακαινίστηκε τη δεκαετία του 1930 και τώρα περιλαμβάνει μια πισίνα στον κήπο. Ωστόσο, λίγα είναι γνωστά για τις προδιαγραφές του ακινήτου, λόγω της πώλησης εκτός αγοράς, αν και αρκετές εξωτερικές αξιολογήσεις υπολόγιζαν την αξία του ακινήτου κοντά στα 13,2 εκατομμύρια ευρώ.

    Ο Μάικλ, που πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, πλήρωσε 8,43 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει το ακίνητο το 2002. Έζησε εκεί μέχρι τις τελευταίες ημέρες του.

    «Είναι μία όμορφη κατοικία, εκπληκτική και ανυπομονώ να ζήσω εκεί. Είμαι επίσης τεράστιος θαυμαστής του Τζορτζ Μάικλ, οπότε το κάνει ακόμα καλύτερο», είπε ο νέος ιδιοκτήτης στην Daily Mail. «Γνωρίζω την περιοχή πολύ καλά και μένω σε αυτό το μέρος του Βόρειου Λονδίνου για αρκετά χρόνια. Είναι ένα όμορφο σπίτι για να ζήσει κανείς και όλη η οικογένεια είναι ευτυχισμένη».

    Λουλούδια και στεφάνια έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ, την ημέρα των Χριστουγέννων 2016 που απεβίωσε

    Ενώ δεν είναι σίγουρος για την ημερομηνία μετακόμισης, ο Κάμερον είπε ότι «δεν ξέρουμε πότε θα μετακομίσουμε, αλλά σκοπεύουμε να μείνουμε για πολλά χρόνια σ’ αυτό».

    Διαβάστε επίσης:

    «Γυαλιά καρφιά» η έπαυλη του Τζορτζ Μάικλ από τον πρώην σύντροφό του (video)

    Πώς είναι η πολυτελής έπαυλη του «θρυλικού» Σκότι Πίπεν στο Σικάγο

    Architectural Digest: Η πανέμορφη, ζεστή με boho στοιχεία έπαυλη της Kendall Jenner στο Λος Άντζελες



    ΣΧΟΛΙΑ