• LIFE&STYLE

    Ούρλιαζε από τους πόνους ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά το τροχαίο

    • NewsRoom

    Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρίγκιπας Φίλιππος


    Στο φως της δημοσιότητας έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες για το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το απόγευμα της Πέμπτης στο Νόρφολκ ο πρίγκιπας Φίλιππος. Όπως αναφέρουν οι βρετανικές φυλλάδες, ο Δούκας του Εδιμβούργου σε ηλικία 97 ετών οδηγούσε το όχημά του, ένα Land Rover, όταν τυφλώθηκε από τον ήλιο και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας Kia.

    Από τη σφοδρή σύγκρουση, το όχημα του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ ανετράπη, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ίδιος φώναζε ότι χτύπησε στα πόδια.

    Οδηγός ενός άλλου οχήματος, μιλώντας στην The Sun αποκάλυψε:

    «Είδα το αυτοκίνητο να τουμπάρει και σκέφτηκα, “την κάτσαμε!”. Πήγα πιο κοντά και είδα τον πρίγκιπα στα αίματα. Τον έπιασαν και είχα το αίμα του στα χέρια μου».

    Ο 75χρονος κατευθυνόταν στο σπίτι του με την σύζυγό του όταν είδαν το Land Rover να τουμπάρει. Κάλεσαν την αστυνομία και στη συνέχεια έβγαλαν ένα μωρό 10 μηνών από το Kia με το οποίο είχε συγκρουστεί ο πρίγκιπας.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πόδια του πρίγκιπα Φιλίππου ήταν εγκλωβισμένα στο αυτοκίνητο, ενώ έδειχνε αποπροσανατολισμένος. Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν αμέσως στο σημείο, τον απεγκλώβισαν και τον μετέφεραν στο Σάντρινγχαμ όπου τον είδαν γιατροί.

    Σαν από θαύμα, ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν τραυματίστηκε σοβαρά και είναι καλά στην υγεία του.

    Εκδορές προκλήθηκαν από το ατύχημα στην οδηγό του Kia, καθώς και στη συνοδηγό οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήραν εξιτήριο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν πήγαν στα γενέθλια της Κέιτ Μίντλετον;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στη Λάρισα για τον Σάκη Ρουβά και τον πεθερό του (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αινιγματική η πρώτη δήλωση του Νάσου Αναστασόπουλου μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καινούργιου



    ΣΧΟΛΙΑ