• LIFE&STYLE

    Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν πήγαν στα γενέθλια της Κέιτ Μίντλετον;

    • Νίκη Καξερή

    Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Στο πάρτυ γενεθλίων της Κέιτ Μίντλετον παρευρέθηκαν στενοί φίλοι της, καθώς και μέλη της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο ηχήρη ήταν η απουσία της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, η Δούκισσα του Κέμπριτζ που «έκλεισε» τα 37 της χρόνια διοργάνωσε το πάρτυ το περασμένο Σαββατοκύριακο στην υποβλητική κατοικία, όπου ζει με τον σύζυγό της.

    Παρά το πλήθος των καλεσμένων που λέγεται ότι τίμησαν με την παρουσία τους την Κέιτ Μίντλετον, ο βρετανικός Τύπος εστίασε στο γεγονός ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν ήταν στο πάρτυ.

    Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μία έντονη διαμάχη μεταξύ της Κέιτ και της Μέγκαν. Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την ξαφνική μετακόμιση του ζευγαριού σε άλλη «γειτονιά», μακριά από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

    Βέβαια, την ημέρα των Χριστουγέννων τα δύο ζευγάρια εμφανίστηκαν μαζί στην εκκλησία στο Σάντρινγκχαμ και αντάλλαξαν χαμόγελα. Το Παλάτι του Κένσινγκτον αρνείται να σχολιάσει τις φήμες.

    Αυτή τη φορά όλοι αναρωτιούνται αν η Κέιτ Μίντλετον προσκάλεσε τον Χάρι και την Μέγκαν στο πάρτυ γενεθλίων της ή όχι, ενώ κάποιοι αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε κάποιο ταξίδι αναψυχής δικαιολογώντας με αυτόν τον τρόπο την απουσία τους.

    Πάντως, η Κέιτ Μίντλετον δεν συνηθίζει να διοργανώνει κάποια μεγάλη εκδήλωση, αντιθέτως προτιμά μία πιο ήσυχη και χαμηλών τόνων συγκέντρωση με αγαπημένους φίλους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Αυτό είναι το φύλο του 4ου παιδιού τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγκαν Μαρκλ: Η αλήθεια πίσω από το αστρονομικό ποσό για την επιστροφή της στο Suits

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ρία Αντωνίου κατήγγειλε τον επιχειρηματία σύντροφό της για βιασμό



    ΣΧΟΛΙΑ