• LIFE&STYLE

    Ομπάμα: Η βόλτα του στα σοκάκια της Σίφνου

    • NewsRoom
    Ο Μπάρακ Ομπάμα στη Σίφνο

    Ο Μπάρακ Ομπάμα στη Σίφνο


    Στην Ελλάδα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του, προσκεκλημένοι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον.

    Χθες είχαν ενημερώσει για κρουαζιέρα στη Μήλο, όμως το πρόγραμμα άλλαξε τελευταία στιγμή και οι Ομπάμα μαζί με τους Χανκς ήταν να κατευθυνθούν προς Ίο, αλλά τελικά κατέληξαν στη Σίφνο με ιδιωτικό σκάφος που νοικιάστηκε από εταιρία που δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Αμερικανοί πράκτορες που συνοδεύουν την οικογένεια Ομπάμα έχουν καταφέρει να μην βγει ούτε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη διαμονή τους στο νησί.

    Κάλλιστα αυτό θα μπορούσε να συμβεί κατά την επίσκεψη τους στο ουζερί της Νάουσας, όμως και εκεί φρόντισαν να μην συμβεί το παραμικρό που θα μπορούσε να «προδώσει» την παρουσία τους για λόγους ασφάλειας βέβαια.

    Προς απογοήτευση των Παριανών, ούτε οι Ομπάμα αλλά ούτε και οι Χανκς ανέβασαν κάποια φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στα social media, κάτι που θα αποτελούσε μεγάλη διαφήμιση τόσο για το νησί, όσο και για τη χώρα μας.

    Δρακόντεια ήταν και τα μέτρα ασφάλειας κατά τη μεταφορά των Ομπάμα από την Πάρο στην Αντίπαρο με το φέρι. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας ζήτησαν την απενεργοποίηση όλων των καμερών προκειμένου να μην διαρρεύσει κάποιο στιγμιότυπο.

    Δείτε στο βίντεο της ΕΡΤ που ακολουθεί αποκλειστικά πλάνα από τη βόλτα του Ομπάμα στα γραφικά σοκάκια της Σίφνου:

    Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα

    Οι καλεσμένοι του ζεύγους Χανκς, θα μείνουν στην Αντίπαρο μέχρι αύριο και μετά θα ταξιδέψουν για Αθήνα, καθότι δυο μέρες μετά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έχει προγραμματίσει να παραβρεθεί στο SNF Nostos Conference 2023, όπου και θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον Πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο.

    Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται το ΚΠΙΣΝ. Το 2016, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνούς επίσκεψής του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του, είχε εκφωνήσει μια συγκινητική ομιλία από τη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος.

    Διαβάστε επίσης:

    ΝΔ: Ο Τσίπρας επαίρεται για τις άθλιες συνθήκες στη Μόρια και την Ειδομένη

    Αυτές είναι οι πιο ακριβές πόλεις του κόσμου για πολυτελή διαβίωση

    Λονδίνο: Κρατά «παγωμένες» τις περιουσίες των Ρώσων

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ