ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί έδιωξαν τη Σύνθια Σάπικα, η ατάκα της Κοσιώνη, το beef Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου, τα νέα ανοίγματα του Κυριακού, τι αγοράζει ο «Λούα – Λούα» και ποιος θα μεταδώσει το Μουντιάλ
Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό», αναφέρθηκε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso με τίτλο «Χρυσή Κονόμα by Ζούλιας».
Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει μιας και μία μάσκα του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια κοστολογείται στα 25 ευρώ.
Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Πρωινό», ο Βασίλης Ζούλιας δήλωσε τα εξής: «Αυτό το πρωτοσέλιδο, σε μία τέτοια εποχή, θα έπρεπε να ξεκινάει εντελώς διαφορετικά και να λέει “μπράβο στον Βασίλη Ζούλια που έκανε μάσκες που οι 7 κάνουν 100 ευρώ, που οι τρεις κάνουν 50 με δώρο μια ειδική θήκη ειδικά φτιαγμένη, που φέρουν την υπογραφή του, που ανήκουν σε μια ελληνική επιχείρηση που έχει 12 υπαλλήλους στο ΙΚΑ και άλλους 12 εξωτερικούς υπαλλήλους. Μπράβο που έκανε αυτή την κίνηση και να πάρουμε όλοι ελληνικές μάσκες. Αν οι μάσκες αυτές ήταν σε κάποια πολυεθνική δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν είμαστε κάποια πολυεθνική εταιρεία να μπορούμε να κάνουμε δωρεάν μάσκες».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=143&v=lRBStcTmyCU&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.