• LIFE&STYLE

    Ο Τζώρτζης του MasterChef 2 δηλώνει: «Οι φετινοί παίκτες είναι χαμηλότερου επιπέδου»

    φασιλης-τζωρτζης

    Τζώρτζης Παπανικολάου και Γιώργος Φασιλής


    Έξω από τα δόντια μίλησε ο Τζώρτζης ο οποίος συμμετείχε στο MasterChef 2 και έγινε γνωστός για τα καυστικά του σχόλια. Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο Τζώρτζης αναφέρθηκε στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής, ενώ αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια.

    Αρχικά, ο σεφ δήλωσε: «Από κάποιο σημείο και μετά φαινόταν ότι η νίκη θα πήγαινε κάπου, κακά τα ψέματα αλλά αυτό που είχα βάλει σαν στόχο ήταν να είμαι στη δεκάδα».

    Την εβδομάδα του Silver Award στο MasterChef, περσινοί παίκτες επέστρεψαν στους πάγκους και πρόσφεραν πολύτιμη βοήθεια στους φετινούς διαγωνιζόμενους. Ο Τζώρτζης, ωστόσο έλειπε.

    «Δεν με κάλεσαν από την παραγωγή να μπω στο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα. Δεν θα πήγαινα για βοηθός των φετινών παικτών και να με καλούσαν», υποστήριξε.

    «Οι παίκτες φέτος είναι χαμηλότερου επιπέδου από εμάς», δήλωσε.

    Όσο για τους ποιους διαγωνιζόμενους έχει ξεχωρίσει φέτος, ο ίδιος απάντησε:

    «Μαγειρικά ξεχωρίζει ο Πάνος, ο Παντελής έχει ευχέρεια λόγου… Η έπαρση της Σπυριδούλας δεν είναι καλή, βγαίνοντας θα καταλάβει πολλά».

    Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως δέχτηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις για πάνελ, ωστόσο δεν ήταν κάτι που τον ενδιέφερε, ενώ το καλοκαίρι πρόκειται να δουλεύει σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 10.000 ευρώ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Η Άλκηστις διαβάζει Twitter και «θάβει» Σπυριδούλα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Πάρτι έστησε το Twitter με την Γωγώ και τον Τζώρτζη



    ΣΧΟΛΙΑ