Menu
-0.15%
Τζίρος: 369.77 εκατ.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα ψωνίζει και θα πληρώνει για εμάς – Πώς αλλάζουν οι τράπεζες και οι συναλλαγές

Life & Style

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 10.000 ευρώ (video)

Πάνος Τόγιας, Μανώλης Σαρρής και Χρήστος Μπάρκας
Comments

Ολοκληρώθηκε η Silver Award Week το βράδυ της Παρασκευής στο MasterChef με τους τρεις παίκτες που έφτασαν στον τελικό να ανήκουν στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

«Οπότε εγώ εν δυνάμει είμαι νικητής αυτής της εβδομάδας. Ευχαριστώ, Σωτήρη. Ευχαριστώ, Πάνο. Να είστε καλά», ανακοίνωσε ο κριτής με υπερηφάνεια.

Οι τρεις σεφ που διεκδίκησαν τα 10.000 ευρώ και το Silver Award ήταν οι Χρήστος Μπάρκας, Πάνος Τόγιας και Μανώλης Σαρρής.

Έπειτα από μία απαιτητική δοκιμασία στην οποία κλήθηκαν να αντιγράψουν πιάτο δημιουργίας των τριών κριτών: ταραμοσαλάτα, ριζότο και καλαμάρι, οι κριτές βαθμολόγησαν τα πιάτα.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Μανώλης ο οποίος συγκέντρωσε 27/30.

Το πιάτο του Πάνο βαθμολογήθηκε με 23 πόντους, ενώ του Χρήστου με 22.

Ο Χρήστος και ο Μανώλης είχαν περάσει στον τελικό, έχοντας τις καλύτερες επιδόσεις στην εβδομάδα Silver Award, ενώ ο Πάνος κέρδισε τη δεύτερη ευκαιρία μαγειρεύοντας ένα εξαιρετικό πιάτο πριν τον τελικό.

Δείτε βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Η Άλκηστις διαβάζει Twitter και «θάβει» Σπυριδούλα (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Το Twitter «δικάζει» την Σπυριδούλα (tweets & video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Τι απαντά ο Φ. Παπασπύρου για το γλυκό – αντιγραφή (pics & video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, το true crime του Αλαφούζου, ο χαμός στο ΕΣΡ, το σώμα της Κλέλιας, το ναυάγιο των «Αρβύλα» και το ταμείο Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Champions League: Paramount+, Amazon και Disney αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη της Ευρώπης – Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Σελίν Ντιόν: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε από τις 16 συναυλίες της στο Παρίσι
Αντώνης Ρέμος: Πήγε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ – Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο διαδίκτυο
Η Σίλια Κριθαριώτη με τη Σοφία Βεργκάρα στην πιτσαρία της Χάιντι Κλουμ στη Νέα Υόρκη (video)
Ο Λευτέρης Πανταζής ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα – Τι δήλωσε για τη ρήξη με Βίσση (video)
HB Runner SE 2: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με τον Γιώργο Καράβα και τη Ραφαέλλα Ψαρρού
Super League: Αλαφούζος, Μαρινάκης, Ηλιόπουλος και Σαββίδης βάζουν τα χρήματα, Deloitte και PwC αναζητούν τη λύση
Eurovision 2027: Στις 9, 11 και 13 Φεβρουαρίου οι εθνικοί ημιτελικοί και ο τελικός – Στη Θεσσαλονίκη το «Sing for Greece»
Πού είναι το ακριβότερο ξενοδοχείο που επισκέφθηκε η Μαρίνα Βερνίκου (video)