• LIFE&STYLE

    Ο τελευταίος σύντροφος του George Michael αποκαλύπτει: «Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει 4 φορές»

    τζορτζ-μαικλ

    George Michael


    Κοντεύουν δύο χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο του George Michael, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, αλλά και το ήπαρ. Ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον σταρ στο σπίτι του ανήμερα Χριστουγέννων και τελευταίος σύντροφός του, Fadi Fawaz ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής δεν πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά αυτοκτόνησε.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, ο George Michael αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές στο παρελθόν. Όπως αναφέρει, το 2013 είχε προσπαθήσει να πεθάνει βγαίνοντας έξω από το αμάξι, ενώ εκείνο βρισκόταν εν κινήσει.

    Τζορτζ Μάικλ
    Fadi Fawaz και George Michael

    «Νόμιζα ότι αυτό ήταν, τελικά το έκανε. Τον είδα νεκρό στο κρεβάτι του. Πάντα τον παρακαλούσα να μην το κάνει, αλλά ήταν τόσο καταθλιπτικός. Το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να πεθάνει. Έχει προσπαθήσει να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές, ενώ στην αποτοξίνωση προσπάθησε να μαχαιρώσει τον εαυτό του. Ήθελε τόσο απεγνωσμένα να πεθάνει», δήλωσε ο 45χρονος πρώην κομμωτής.

    Παρ’ όλα αυτά, έχει γίνει γνωστό ότι ο τραγουδιστής έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ). Ειδικά, η ηπατική στεάτωση οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος της Ντολόρες Ο’Ριόρνταν των Cranberries

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον χώρο του θεάματος: Πέθανε σε ηλικία 60 ετών γνωστός ηθοποιός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηθοποιός αποκαλύπτει: Ήμουν τρελά ερωτευμένη με συμπρωταγωνιστή μου, αλλά ήμουν παντρεμένη



    ΣΧΟΛΙΑ