• LIFE&STYLE

    Ηθοποιός αποκαλύπτει: Ήμουν τρελά ερωτευμένη με συμπρωταγωνιστή μου, αλλά ήμουν παντρεμένη

    τζον_τραβολτα_κιρστι-αλι

    Kirstie Alley και John Travolta


    Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, η Kirstie Alley αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον John Travolta, με τον οποίο συνεργάστηκε στην κλασική -πλέον- ταινία των 90’s Look Who’s Talking (Κοίτα Ποιος Μιλάει).

    Μιλώντας στο podcast του Dan Wootton, η ηθοποιός διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον John Travolta γκέι, ενώ παραδέχτηκε ότι ερωτεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της στα γυρίσματα της ταινίας. Σύμφωνα με την ίδια, τα αισθήματα ήταν αμοιβαία.

    Ωστόσο, όντας παντρεμένη τότε με τον Parker Stevenson αποφάσισε να μην επιδιώξει μία σεξουαλική σχέση με τον Travolta. «Πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω κάνει ποτέ, η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ, γιατί ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του -περνούσαμε όμορφα και διασκεδαστικά μαζί», δήλωσε η 67χρονη ηθοποιός.

    «Δεν ήταν μία σεξουαλική σχέση, καθώς δεν σκόπευα να απατήσω τον άντρα μου. Αλλά, ξέρεις, πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα που μπορείς να κάνεις από το να απατήσεις με αυτόν τον τρόπο κάποιον. Θεωρώ ότι αυτό που έκανα ήταν χειρότερο, γιατί άφησα τον εαυτό μου να ερωτευτεί μαζί του και να παραμείνω ερωτευμένη για πολύ καιρό», πρόσθεσε.

    τζον-τραβολτα-κιρστι-αλει
    Kirstie Alley John και Travolta (Look Who’s Talking/Κοίτα Ποιος Μιλάει)

    Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι φλέρταρε με τον Travolta, παρ’ όλο που εκείνος ήταν παντρεμένος με την Kelly Preston.

    «Ήρθε η Kelly και μου είπε, “γιατί φλερτάρεις με τον σύζυγό μου;” και τότε ήταν που κατάλαβα ότι έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Εκεί τελείωσαν όλα», δήλωσε η Alley.

    Καταλήγοντας η ηθοποιός υποστήριξε ότι χαίρεται που ήρθαν τελικά έτσι τα πράγματα καθώς, «ο John κι εγώ θα είχαμε κατασπαράξει ο ένας τον άλλον, γιατί έχουμε πολλά κοινά σαν άνθρωποι. Θα ήμασταν σαν δύο λαμπρά αστέρια που θα είχαν αλληλοσβηστεί».

    τζον-τραβολτα-κιρστι-αλει-κελι-πρεστον
    Kirstie Alley, John Travolta και Kelly Preston

    Ο John Travolta και η Kelly Preston παραμένουν παντρεμένοι και πλησιάζουν στην 30η επέτειο γάμου τους. Από την άλλη, η Kirstie Alley χώρισε από τον Parker Stevenson μετά από 14 χρόνια γάμου το 1997. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 25χρονο William True και την 24χρονη Lillie Price, ενώ έχουν και ένα εγγόνι μόλις ενός χρόνου από τον γιο τους.

    τζον-τραβολτα-κελι-πρεστον
    Kelly Preston και John Travolta

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Χριστίνα Μπόμπα πήρε τις φίλες της και έφυγαν για Ίμπιζα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μαζί σου»: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έλλη Στάη: Επιστρέφει στην παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων



    ΣΧΟΛΙΑ