ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάρτι για αγαπημένη φίλη Υδροχόο, τιμητική εκδήλωση για τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, το Bal Masque του Βασίλη Ζούλια και η Πίτα του Lifeline Hellas
Η πρεμιέρα της ταινίας Melania, η συνεργασία της Μαρίας Σάκκαρη με τα Νερά ΑρρένΑ, «Νημάτων Ένδυμα» της Denise Ελευθερίου, 30 Χρόνια «Μαζί για το Παιδί», προτάσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο, πρεμιέρα της θρυλικής «ΛΟΛΑ» στο Παλλάς, η προσφορά Αγάπης της ΔΕΗ και ο Λόρδος Βύρωνας Πυργοδεσπότης στην Κηφισιά
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της Σοφίας Κοκοσαλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Ο κόσμος της μόδας βυθίστηκε σε θλίψη με μεγάλα ονόματα να αποχαιρετούν την καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια, ενώ η είδηση έγινε γνωστή και στον διεθνή Τύπο.
Η Τζένη Μπαλατσινού, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Νίκος Αλιάγας, η Λίνα Μενδώνη, ο Άγγελος Μπράτης και η Μαίρη Κατράντζου, μεταξύ άλλων, με αναρτήσεις στα social media εξέφρασαν τη λύπη τους για τη δυσάρεστη είδηση, ενώ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Σοφία Κοκοσαλάκη και το ταλέντο της.
«Είναι εξαιρετικά λυπηρό όταν φεύγει από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος, ένα δημιουργικό πνεύμα, μια γυναίκα δυναμική, αυτοδημιούργητη, που για μια εικοσαετία πρωταγωνίστησε στον σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο της διεθνούς μόδας», αναφέρει στη δήλώσή της η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.
«Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα ‘μικρά’ γιατί η στόφα της, ήταν για τα ‘μεγάλα’», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού, μεταξύ άλλων.
https://www.instagram.com/p/B3mZAGphRnZ
«Σε ευχαριστούμε Σοφία Κοκοσαλάκη γιατί μας έκανες να αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες», έγραψε η καταξιωμένη σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, η οποία πρόσφατα πραγματοποίησε το πρώτο fashion show στο Σούνιο.
https://www.instagram.com/p/B3mr_j-Fc9G/
Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας έγραψε «Θα σε θυμόμαστε για το ταλέντο σου και την γενναιόδωρη καρδιά σου», ενώ ο σχεδιαστής και κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτης δήλωσε πως η Σοφία Κοκοσαλάκη υπήρξε «μια από τις πιο ταλαντούχες σχεδιάστριες μόδας».
https://www.instagram.com/p/B3mN40OlgYu
https://www.instagram.com/p/B3mS2JqFf8N/
Ο Νίκος Αλιάγας αποχαίρησε με ένα Insta Story την σπουδαία σχεδιάστρια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση του θανάτου της Σοφίας Κοκοσαλάκη έκανε το γύρο του κόσμου, με τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες να αναφέρουν:
«Έφυγε στα 47 της χρόνια η σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη. Γνωστή για την κομψότητά της, η Ελληνίδα σχεδιάστρια έφτιαχνε τουαλέτες για το κόκκινο χαλί, σχεδίασε τα κοστούμια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ελλάδας και κομψά γαμήλια φορέματα». -The Guardian

«Η σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη πέθανε στα 47 της χρόνια. Ήταν γνωστή για τις εκλεπτυσμένες της δημιουργίες». -Harper’s Bazaar

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Υψηλά πρόστιμα έως και €5 εκατ. για φαινόμενα αισχροκέρδειας – Οι διεθνείς εξελίξεις επηρεάζουν και την οικονομία
- ΗΠΑ: Δημοσίευσαν τις ταυτότητες των έξι Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο Ιράκ
- Χρυσοχοΐδης: Νέο σχέδιο με 150 αστυνομικούς στους δρόμους για το κυκλοφοριακό – Σύντομα τα πρόστιμα από τις «έξυπνες κάμερες»
- Χορμόβα (ΔΥΠΑ): Πάνω από 260.000 ωφελούμενοι στην αγορά εργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.