• LIFE&STYLE

    Τζένη Μπαλατσινού: Η συγκινητική ανάρτηση στο instagram για την απώλεια της Σοφίας Κοκοσαλάκη

    • NewsRoom

    Σοφία Κοκοσαλάκη, Τζένη Μπαλατσινού


    Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της επιτυχημένης σχεδιάστριας, Σοφίας Κοκοσαλάκη, που εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο της μόδας.

    Πριν από λίγη ώρα η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να αποχαιρετήσει την Σοφία Κοκοσαλάκη μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο instagram.

    «Η Σοφία ήταν η πρώτη που ξεχώρισε διεθνώς στη γενιά της. Όλοι όσοι δουλεύαμε στο χώρο της μόδας στην δεκαετία του ’90, ήμασταν περήφανοι για αυτήν. Δεν θα ξεχάσω τις υπέροχες φωτογραφικές παραγωγές που έκανε με τον @billgeorgoussis. Παράδειγμα για όλους η ταπεινότητα και η προσήλωση στην δουλειά της. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα «μικρά» γιατί η στόφα της, ήταν για τα «μεγάλα». Αντίο @sophiakokosalaki και σε ευχαριστούμε για όλα όσα άφησες πίσω σου..».

    View this post on Instagram

    Η Σοφία ήταν η πρώτη που ξεχώρισε διεθνώς στη γενιά της. Όλοι όσοι δουλεύαμε στο χώρο της μόδας στην δεκαετία του 90, ήμασταν περήφανοι για αυτήν. Δεν θα ξεχάσω τις υπέροχες φωτογραφικές παραγωγές που έκανε με τον @billgeorgoussis. Παράδειγμα για όλους η ταπεινότητα και η προσήλωση στην δουλειά της. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα «μικρά» γιατί η στόφα της, ήταν για τα «μεγάλα». Αντίο @sophiakokosalaki και σε ευχαριστούμε για όλα όσα άφησες πίσω σου..

    A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on



    ΣΧΟΛΙΑ