• LIFE&STYLE

    Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πώς σχολιάζει τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor

    Ντορετα-Παπαδημητριου

    Ντορέττα Παπαδημητρίου


    Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για το Survivor και ειδικότερα τον λόγο που δεν ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, τα πτωτικά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και το πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το ριάλιτι.

    Στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, παρουσιάστρια του Survivor: Πανόραμα ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία, όπως είδαμε, βρέθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία και γνώρισε από κοντά όλους τους παίκτες και συζήτησε μαζί τους.

    Η Ντορέττα υποστήριξε ότι, «Κάποια στιγμή έγινε μια συζήτηση ώστε να κάνουμε γύρισμα στην Καραϊβική. Δυστυχώς, δεν το καταφέραμε, καθώς υπήρχαν ορισμένα θέματα με τους χρόνους και την παραγωγή. Το σκεφτόμουν με χαρά να πάω εκεί, γιατί είχα την περιέργεια του τηλεθεατή. Δεν πειράζει. Το ζω καθημερινά μέσα από το πλατό».

    Τα νούμερα τηλεθέασης του φετινού Survivor έχουν σχολιαστεί αρκετά, καθώς έχουν πέσει σε σχέση με την τεράστια τηλεθέαση που είχε προσελκύσει το περσινό.

    «Νομίζω ότι τη σήμερον ημέρα να λέμε πως ένα πρόγραμμα που κάνει 30% δεν έχει την ίδια επιτυχία με πέρσι είναι, αν μη τι άλλο, αχαριστία. Είναι πρώτο πρόγραμμα στη ζώνη του. Από την άλλη, δεν μπορώ να το συγκρίνω με το περσινό, καθώς ο πρώτος κύκλος είχε άλλες προσωπικότητες. Όλοι περιμέναμε πως ο δεύτερος κύκλος δεν θα έκανε 70%. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω καμία άλλη εκπομπή, πέραν του Survivor, που να κάνει 30% τηλεθέαση και όσο φτάνουμε προς το τέλος η αγωνία των τηλεθεατών θα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και θα πάει ακόμα πιο καλά», επεσήμανε η παρουσιάστρια.

    Όσο για το πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός, η Ντορέττα αποκάλυψε ότι δεν θα αλλάξει κάτι και θα πραγματοποιηθεί, όπως πέρσι, στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα.

    «Την αμέσως επόμενη ημέρα θα φιλοξενήσω το νικητή του Survivor στην εκπομπή», δήλωσε η παρουσιάστρια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Διαφωνίες και μπηχτές για τους υποψήφιους προς αποχώρηση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η απόλυτη ανατροπή στη σημερινή αποχώρηση – Ποιος φεύγει τελικά;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ευγενία Μανωλίδου ποζάρει με την 21χρονη κόρη της



    ΣΧΟΛΙΑ