• LIFE&STYLE

    Nomads: Για ποιο λόγο αποχώρησε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη; (video)

    • NewsRoom


    Στο επεισόδιο της Κυριακής, στο Nomads, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, κάνοντας για άλλη μια φορά την ανατροπή.

    Ζήτησε, λοιπόν, από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Σάββα Πούμπουρα, να φύγει από τη Μαδαγασκάρη και να γυρίσει στην Ελλάδα.

    Μάλιστα, όπως ανέφερε, τρεις περίπου βδομάδες πριν ήθελε και πάλι να αποχωρήσει, αλλά άκουσε τις συμβουλές της παραγωγής και αποφάσισε να το προσπαθήσει όσο μπορούσε.

    Ανάμεσα στα λόγια της σχετικά με την αποχώρησή της, ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να φύγει, ο οποίος ήταν πως της λείπει ο σύντροφός της και θέλει να γυρίσει κοντά του.

    Είπε χαρακτηριστικά:

    «Όλα αυτά ήταν περίεργα για μένα αυτές τις εβδομάδες. Αυτήν την εβδομάδα φώναζα και ούρλιαζα σαν την τρελή. Δεν είμαι εγώ έτσι. Ήθελα να δείξω ότι είμαι καλά ενώ δεν ήμουν. Γι’αυτό Σάββα μου θεωρώ ότι απόψε το βράδυ θέλω να αποχωρήσω από το Nomads. Είμαι πολύ αποφασισμένη πλέον. Προσπάθησα και πάλεψα για να μείνω. Είμαι συνειδητοποιημένη ότι θέλω να επιστρέψω σε αυτόν τον άνθρωπο για να είμαι καλά. Ο βασικός λόγος που θέλω να φύγω είναι για να βρεθώ δίπλα στον άνθρωπό μου»

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Κρατήστε τη faux γούνα άψογη και διατηρήστε τη σαν καινούρια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  5 μύθοι που οι διατροφολόγοι ευελπιστούν να ξεχάσετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Θύμα κλοπής η Ζέτα Μακρυπούλια – Η φωτογραφία στο Instagram



    ΣΧΟΛΙΑ