• LIFE&STYLE

    Ελένη Δάρρα: «Δεν απαγορεύονται οι σχέσεις στο Survivor» (video)

    • NewsRoom
    Ελένη Δάρρα


    Στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή του, “Όλα ξεκόλλα”, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας μία από τις δημοφιλέστερες παίκτριες των “Μαχητών”, η Ελένη Δάρρα, η οποία αποχώρησε τελευταία από την ομάδα.

    Όπως είναι λογικό, ο παρουσιαστής και η Δούκισσα Νομικού, ρώτησαν πολλά πράγματα την Ελένη, προκειμένου να λυθούν απορίες που υπάρχουν για το ριάλιτι,το οποίο σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και έχει γίνει η τηλεοπτική μανία του κοινού.

    Συγκεκριμένα, μίλησε:

    Για την καθημερινότητα του παιχνιδιού:  «Ξυπνάς το πρωί, χωρίς καφέ και φαγητό! Περιμένεις το αγώνισμα μήπως φας. Δίνεις το 100 % του εαυτού σου και όταν δεν τρως γυρίζεις πίσω ακόμα πιο εξαντλημένος. Και αυτό σε κατάβαλλει ψυχολογικά!». 

    Για το αν έτρωγαν φρούτα και έπιναν χυμούς πριν τα αγωνίσματα: «Αν ίσχυε αυτό, δεν θα λιποθυμούσαν δεξία και αριστερά. Ο Κωνσταντίνος λιποθύμησε τέσσερις φορές. Όχι, τρώμε από τις προμήθειες και ό,τι κερδίσουμε! Σας φαινόμαστε για φαγωμένοι στα αγωνίσματα; Εγώ δεν έχω φάει. Την πείνα λίγο ή πολύ τη συνηθίζεις! Και έχεις ένα κίνητρο να αγωνιστείς πολύ σκληρά και δυνατά. Οπότε βρίσκεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που αν δεν φτάσεις στα όρια σου, δεν το ανακαλύπτεις ποτέ. Είναι πάρα πολλά τα θέματα. Καταρχήν είσαι με μία ομάδα που δεν έχεις επιλέξει και καλείσαι με τους ίδιους ανθρώπους να συναναστραφείς!».

    Για το αν υπάρχει κάποιο “ειδύλλιο” στους “Μαχητές”: «Δεν υπάρχει αυτό!» αλλά όταν ρωτήθηκε για το αν απαγορεύεται η επιτρέπονται να γίνονται σχέσεις μεταξύ των παικτών: «Δεν απαγορεύεται!».

    Για το αν μίλησε άσχημα σε κάποιον συμπαίκτη/συμπαίκτρια: «Στις δίδυμες, στην Ειρήνη και στη Σάρρα. Δεν θα πω ψέματα. Με είχαν ψηφίσει τα κορίτσια, σε άκαιρο χρόνο και χωρίς αιτία. Εγώ κράτησα αποστάσεις, ήθελα τον χρόνο μου, να μην εκραγώ. Τα κορίτσια ήθελαν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις μας».

    Αν βλέπει τα επεισόδια πλέον: «’Εχω δει τρία επεισόδια προς το παρόν. Με πολύ δυσκολία. Με είδα χάλια (στην τηλεόραση). Δεν ξεκίνησα πολύ καλά στο παιχνίδι. Τον εαυτό μου τον βρήκα προς το τέλος. Πέρασα όλα τα γαστρεντερικά. Μετά είχα θέμα με τα κουνούπια, εγώ είμαι αλλεργική. Αθλητικά δεν ήμουν πολύ καλή και προτιμούσα να παίξει κάποιος που είναι καλύτερος στην υγεία του, παρά να θέσω την ομάδα σε κίνδυνο. Ήμουν καταβεβλημένη. Και σωματικά. Τα μαλλιά μου και οι βλεφαρίδες μου είχαν θέμα».

    Αν όντως υπάρχει παίκτρια έγκυος: «Νομίζω ότι έχει να κάνει με τα ορμονικά μας. Επειδή υπάρχει έλλειψη λίπους, μπορεί να έχει πρόβλημα η γυναίκα με τα γυναικολογικά της».

    Αν άξιζε η εμπειρία και αν θα την ξαναζούσε: «Ήταν εκπληκτική, ήταν έντονη και θα ξαναπήγαινα εννοείται!».

    Τι είπε η οικογένειά της όταν την είδε: «Ότι έπρεπε να κάτσω και άλλο. Έφυγα την πιο λάθος στιγμή. Ίσως γι αυτό. Εκεί που βρήκα τον εαυτό μου και ισορρόπησα, έφυγα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Τη νίκη του Μπο και της Λάουρας γιόρτασε το twitter – Το χιούμορ και τα καυστικά σχόλια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Άλυτο» το πρόβλημα έλλειψης παιδικών εμβολίων – Στους 4 μήνες ανέρχεται η αναμονή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χ. Βαφειάς: Συμφωνίες ναύλωσης για 15 πλοία της ανακοίνωσε η Stealth Maritime

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ