• Gossip

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Mε κλάματα στο πλατό του Survivor Panorama – «Μετάνιωσα για τον Ντάνο» (video)

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη


    Στο πλατό του Survivor Panοrama βρέθηκε σήμερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, ξέσπασε σε κλάματα, αντικρίζοντας τους παλιούς της συνεργάτες.

    Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τη συγκίνηση της αθλητικογράφου, αναφέροντας πως χαιρετούσε κόσμο στο κανάλι ώρες ατελείωτες και έκλαιγε με την υποδοχή των συνεργατών της.

    Μάλιστα, δήλωσε πως ακόμη και την στιγμή που πήγε να μπει στο πλατό ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα!

    Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε πως ήταν οι πρώτες της ώρες εκτός του ριάλιτι: «Θέλω να πάω πίσω στην παραλία. Θέλω να κερδίσω έπαθλο, δεν το έχω συνειδητοποιήσει»!

    Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

    Σχετικά με το εάν έχει διαβάσει τα αρνητικά σχόλια στα social media, η Ευρυδίκη τόνισε: «Δεν έχω διαβάσει τα αρνητικά σχόλια στα social media» και πρόσθεσε πως αρνείται ακόμα να τα διαβάσει. Τι της είπαν οι δικοί της άνθρωποι για τα αρνητικά σχόλια τηλεθεατών που έχουν γραφτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    H αθλητικογράφος κλήθηκε να απαντήσει και για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

     «Με τον Ντάνο έκανα λάθος στην συμπεριφορά μου και του ζήτησα συγγνώμη πριν φύγω»!

     «Μιλήσαμε με τον Ντάνο, χρειάστηκε να μιλήσουμε αρκετές φορές. Στο τέλος μου είπε ότι δεν είχαμε το χρόνο να πούμε όλα αυτά που θέλαμε. Θέλω να τον μάθω και να με μάθει εκτός, έχουμε πραγματικά κι άλλα να πούμε.

    Τι με ενοχλούσε… Ας πούμε, ήθελα να ξυπνήσω να φτιάχνω τα πιτάκια, ξυπνούσε εκείνος και τα έφτιαχνε, και εγώ έκανα σαν μικρό παιδάκι. Είχα πάει και του το είχα πει, μέσα εκεί δεν μπορείς να φανταστείς, δεν υπάρχει! Τι άλλο: Δεν ήθελε να φάει γιατί δεν του είχαν πετύχει τα πιτάκια, και τα έφτιαχνε εξαιρετικά! Ήτανε λίγο υπερβολικός στις αντιδράσεις του, του έχω μιλήσει όταν ήταν κλειστές οι κάμερες, και το έχει παραδεχτεί. Μου είπε, ναι, έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να κρίνω την πίστη του, είναι καθαρά δικό του θέμα. Είχα πει και στον Χανταπάκη ότι ήταν υπερβολικός, και είχα μπει στη μέση να τους χωρίσω!

    Εγώ τον υπέδειξα ως υποψήφιο, γιατί δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου με κάτι τέτοιες αντιδράσεις, δεν μπορούσα να του ανοιχτώ ας πούμε όπως με τη Λάουρα και τον Κοκκινάκη, και μιλήσαμε και ανοιχτήκαμε αργότερα, ξέρει πάρα πολλά για την προσωπική μου ζωή, και ξέρω πολλά για τη δική του. Θα μπορούσα να κάνω παρέα και εκτός με τον Ντάνο, όπως και με όλα τα παιδιά!» είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη.



    ΣΧΟΛΙΑ