• LIFE&STYLE

    Νέος μεγάλος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση

    • NewsRoom

    Αθηνά Ωνάση


    Μία νέα έξυπνη αγορά πραγματοποίησε η «χρυσή» κληρονόμος Αθηνά Ωνάση, που θα την βοηθήσει να κάνει ένα δυναμικό comeback στους αγώνες ιπποδρομίας.

    Η εγγονή του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση «άρπαξε» μέσα από την αγκαλιά της πανέμορφης αμαζόνας, Σούζαν Φιτζπάτρικ, το άλογο που ακούει στο όνομα Fellow Castlefield.

    Η Ιρλανδή ιππέας, μάλιστα, αποχαιρέτησε το άλογό της μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες μαζί του.

    Το εν λόγω άλογο είναι ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα των τελευταίων ετών.

    «Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα τέτοιο άλογο τα τελευταία έξι χρόνια», λέει η Φιτζπάτρικ και προσθέτει:

    «Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί. Είμαι λυπημένη που τον βλέπω να φεύγει, όμως να ευχηθώ στην Αθηνά κάθε επιτυχία, ευτυχία και ευχαρίστηση».

    Η Σούζαν με τον Fellow Castlefield

    Το φλερτ της Αθηνάς Ωνάση με τον «Fellow Castlefield» κρατά από την εποχή που οι επιτυχίες και τα μετάλλια της Σούζαν σε μεγάλους αγώνες άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο, με τελευταία τη συμμετοχή της τον περασμένο Αύγουστο στο Κύπελλο Εθνών στο Δουβλίνο, όπου άλογο και αναβάτρια κατάφεραν να εξασφαλίσουν στο Grand Prix την 4η θέση.

    Αυτό ήταν και το «κερασάκι στην τούρτα» για την Αθηνά, που έβαλε στόχο με την απόκτηση του να μεγαλώσει κι άλλο τη λίστα των αλόγων της (εννέα τον αριθμό), τα οποία ζουν και εκπαιδεύονται στους υπερσύγχρονους στάβλους της Βαλκένσαουαρντ της Ολλανδίας.

    Η Αθηνά Ωνάση εν ώρα δράσης

    Πολλοί μάλιστα θεωρούν πως με το συγκεκριμένο άλογο, ηλικίας 9 ετών, έπειτα από σειρά εντατικών προπονήσεων, θα δώσει στην Αθηνά Ωνάση μία υψηλή θέση στους αγώνες, που θα συμμετάσχει με τα χρώματα της Ελλάδας.

    Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται μάλιστα πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα άλογα με ιρλανδική καταγωγή, αφού δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την αγορά του «Rubinu», που ανήκε στον Ιρλανδό αναβάτη Μάικλ Ντάφι.



    ΣΧΟΛΙΑ