• LIFE&STYLE

    Νατάσα Βαρελά: Ο πατέρας της δημοσιογράφου μιλάει για τις τελευταίες στιγμές της (video)

    • NewsRoom
    νατασα-βαρελα


    Μετά τον ξαφνικό θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, ο πατέρας της μίλησε για πρώτη φορά στην Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. H δημοσιογράφος άφησε την τελευταία της πνοή στα 33 της χρόνια στις 19 Αυγούστου.

    «Να πω μόνο μια κουβέντα. Η δουλειά που κάνετε, από ότι είδα και από το παιδί μου, είναι πολύ ψυχοφθόρα. Πιστεύω ότι το παιδί μου πέθανε από υπερβολική κούραση. Δηλαδή η δουλειά που κάνετε εσείς, δεν πληρώνεται με τίποτα. Έτυχε και τα είδα στο παιδί μου. Δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πιστεύω ότι έσκασε από το στρες και από το άγχος να πάει καλά το κανάλι. Έδωσε την ψυχή της για τη δουλειά της και το κανάλι», δήλωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης δημοσιογράφου.

    Όσο για τις τελευταίες στιγμές της Νατάσας Βαρελά, ο ίδιος δήλωσε πως, «Τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου, κατά τις δύο, δεν ένιωθε καλά και το είπε στην μητέρα της και της λέει “θα κάνω ένα μπάνιο” και την έβγαλε η μάνα της έξω ημιλιπόθυμη και την πήγανε στο νοσοκομείο, στα επείγοντα, ζούσε ακόμα… Δυστυχώς δεν πήγαν καλά τα πράγματα μας είπαν ότι είχε πάθει διάτρηση στομάχου… Τις τελευταίες δέκα μέρες ήταν κουρασμένη…».

    Δείτε τα βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τη Νατάσα Βαρελά αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά- «Λύγισαν» σε εκπομπή του Ε (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Πρωινό»: Πότε κάνει πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά



    ΣΧΟΛΙΑ