• Media

    Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη στην έναρξη του «Αλήθειες με τη Ζήνα» (video)

    • NewsRoom


    Σε βαρύ κλίμα και υπό τους ήχους του αγαπημένου τραγουδιού του Γιώργου Καραϊβάζ, «Το Βουνό», ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, μετά τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου και συνεργάτη της Ζήνας Κουτσελίνη.

    Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό φανερά συγκλονισμένη.

    «Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. ‘Έλα μωρέ Ζήνα’. Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος. Για μένα ήταν αδελφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ‘Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι’.

    Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο αν έχω ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες τηλέφωνο για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά.

    Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα 70.000 μηνύματα, μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι».

    Ο Γιώργος Καραϊβάζ μάς θέλει όρθιους. Ο Γιώργος μάς θέλει δυνατούς. Ο Γιώργος μάς παίρνει από το χέρι».

    Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, ο άτυχος άνδρας, δέχτηκε δέκα σφαίρες έξω από την οικεία του.

    Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το Σάββατο, η μια από τις σφαίρες χτύπησε στην αριστερή του παλάμη, μια τον λαιμό, δυο το κεφάλι και έξι στο στήθος του άτυχου δημοσιογράφου. Ο θάνατος του Γιώργου Καραϊβάζ ήταν ακαιριαίος.

    Άλλες τρεις σφαίρες χτύπησαν στο όχημά του.

    Λίγη ώρα νωρίτερα είχαν έρθει στο φως τα στοιχεία της βαλλιστικής έρευνας, η οποία έδειξε πως το 9αρι όπλο που χρησιμοποιήθηκε από τους δύο δράστες της επίθεσης, ήταν «καθαρό» και δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά σε ανάλογο περιστατικό.

    Δείτε το βίντεο:

    Το «αντίο» των συνεργατών του Γιώργου Καραϊβάζ:

    Τα συγκινητικά λόγια του Σπύρου Χαριτάτου:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Καραϊβάζ: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του δημοσιογράφου στη Δράμα

    Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου (video)

    Δολοφονία Καραϊβάζ: Ξεκινούν οι καταθέσεις των μαρτύρων – Τι ψάχνουν οι Αστυνομικοί σε βίντεο και στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου



    ΣΧΟΛΙΑ