ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Στον ΑΝΤ1 το πρωινό ξύπνημα είναι τρόπος ζωής, αφού γνωρίζουμε πώς θα το κάνουμε πιο εύκολο, πιο ευχάριστο και πώς θα το γεμίζουμε καθημερινά με χαμόγελα.
Από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00, η Φαίη Σκορδάκαι η ανανεωμένη ομάδα της θα βρίσκονται κοντά μας καθημερινά για να μας ξυπνήσουν με όρεξη, ανεβασμένη διάθεση και θετική ενέργεια.
Με νέο πλατό, νέα δημοσιογραφική ομάδα, νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα αρχίζουμε την ημέρα μαζί, γιατί «Είμαστε Ένα»!
«Το Πρωινό» επιστρέφει γεμάτο εκπλήξεις για να απολαμβάνουμε την ημέρα μας από το πρωί!
Καθημερινά, από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 10:00, μόνο στον ΑΝΤ1!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με Βάντεφουλ: Προστιθέμεθα να αναλάβουμε ενεργό ρόλο στην ασφαλή διέλευση του Ορμούζ
- Πανικός με το κρουαζιερόπλοιο με τους τρεις νεκρούς από τον hantavirus – Δεν το αφήνουν να δέσει γιατί φοβούνται εξάπλωση
- Η Κάμερον Ντίαζ έγινε ξανά μητέρα σε ηλικία 53 ετών
- UniCredit: «Πράσινο φως» από τους μετόχους για ΑΜΚ – Στρατηγική κίνηση για την εξαγορά της Commerzbank
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.