Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Μένιος Φουρθιώτης: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό του βήμα

Από 8 Ιανουαρίου ξεκινά το πρόγραμμα του Party FM, συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mad, έχουν κλείσει μεγάλα ονόματα συνεργασία με τον σταθμό, που εκπέμπει στους 104. Γενικός διευθυντής παραμένει ο Μένιος Φουρθιώτης, ενώ διευθυντής προγράμματος είναι ο έμπειρος Μάνος Μαγιάτης.

Ο Μάνος Μαγιάτης είναι και αυτός που θα σηκώσει το “βάρος” της πιο ανταγωνιστικής ραδιοφωνικής ζώνη, το πρωινό 7-10. Γι’ αυτό ο σταθμός έριξε στη μάχη της ακροαματικότητας ένα δυνατό χαρτί, το οποίο είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει ραδιοφωνική συνεργασία: την Ελεονώρα Μελέτη.

Στο πρόγραμμα του σταθμού, όμως, έχουν ενταχθεί κι άλλα δυνατά πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πριν λίγες ώρες ανέβηκε Instagram story στο προφίλ του φωτογράφου Γιώργου Σταματίου από τα γυρίσματα κάποιου τρέιλερ για την ενίσχυση του δυναμικού του σταθμού με τις 2 παρουσιάστριες!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζει κανονικά την εκπομπή του Epsilon, αφού η νέα του επαγγελματική δραστηριότητα δεν επηρεάζει την συνεργασία του με το κανάλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H Τούνη εξηγεί: Γιατί είπα πατσαβούρα τη Σοφία στο My style rocks (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My style rocks: Όταν η Υβόννη Ντόστα ήταν υποψήφια στο Next Top Model (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ναι, είμαστε ερωτευμένοι» – Δείτε την καυτή φωτογράφιση