array(0) {
}
        
    
Menu
0.17%
Τζίρος: 172.51 εκατ.

Κυρανάκης: Ποιες είναι οι 15 λεωφορειακές γραμμές που θα ενισχυθούν τα δρομολόγια – Στόχος λεωφορείο κάθε 8 λεπτά στην 550

Media

Βορά στα ταμπλόιντ η Μέγκαν Μαρκλ

Η ανάρτηση της Στέλλα ΜακΚάρτνι στο Instagram με το παλτό φορεμένο από την Μέγκαν Μαρκλ
Comments

Love to hate περσόνα της βασιλικής οικογένειας έχει γίνει για τον βρετανικό Τύπο η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, με σειρά επικριτικών δημοσιευμάτων να μην την αφήνουν σε… χλωρό κλαρί.

Αυτή την φορά, αφορμή στάθηκε ένα παλτό που φόρεσε η Μαρκλ σε επίσημη εκδήλωση, της φίρμας Στέλλα ΜακΚάρτνι.

Η Daily Mail σε δημοσίευμά της σχολίασε ότι η δούκισσα φόρεσε ένα παλτό που στοιχίζει 1.545 λίρες, ραμμένο από εργάτες που αμείβονται με μόλις 2,6 δολάρια την ώρα.

Όπως αναφέρει το γνωστό βρετανικό ταμπλόιντ, το μάλλινο παλτό κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο Μπερίβ σε μια πόλη της ανατολικής Ουγγαρίας, κοντά στα σύνορα με την Ρουμανία.

Το εργοστάσιο αναλαμβάνει την παραγωγή παλτό και άλλων ρούχων για την Στέλα ΜακΚάρτνι, αλλά ενώ αυτά πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές και φοριούνται από πάμπλουτους ανθρώπους, κατασκευάζονται από κάποιους που κερδίζουν ψίχουλα και ζουν στο όριο της φτώχειας, σχολιάζει η εφημερίδα.

Μάλιστα, η εφημερίδα επισκέφθηκε το ουγγρικό εργοστάσιο, δημοσίευσε και φωτογραφίες από αυτό, ενώ συνομίλησε και με εργάτες που εξέφρασαν παράπονα για τις απολαβές τους.

Από το ουγγρικό εργοστάσιο που κατασκευάζει τα ρούχα για την Στέλλα ΜακΚάρτνι
Από το ουγγρικό εργοστάσιο που κατασκευάζει τα ρούχα για την Στέλλα ΜακΚάρτνι
Από το ουγγρικό εργοστάσιο που κατασκευάζει τα ρούχα για την Στέλλα ΜακΚάρτνι

 

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυγή: Παραιτήθηκε ο διευθυντής Σπύρος Σουρμελίδης
Open: O Νταβιντιάν, o Παπαμιμίκος και τι συμβαίνει πραγματικά στον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη
Γιατί έδιωξαν τη Σύνθια Σάπικα, η ατάκα της Κοσιώνη, το beef Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου, τα νέα ανοίγματα του Κυριακού, τι αγοράζει ο «Λούα – Λούα» και ποιος θα μεταδώσει το Μουντιάλ
3.717.541 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Νοέμβριο
Η Gedi κοντά στην πώληση της Repubblica στον όμιλο Κυριακού – Στα τελικά στάδια οι διαπραγματεύσεις
Τι λένε στις αγωγές τους Ρέβη – Κουρδής κατά Σκάι, η Σιναρέλη και οι προσλήψεις στο ΑΠΕ, τι έγινε τελικά με τον Σρόιτερ, το ΕΣΡ και ο… Τάκης Τσουκαλάς
Ναόμι Γουότς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει…»
Το παρασκήνιο του deal των 500 εκατ. λιρών! Ποιος είναι ο λόρδος Ρόθερμιρ της «Daily Mail» που εξαγοράζει την «Telegraph»
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs