• Media

    Survivor: Ποια είναι η κατάταξη των παικτών στα στοιχήματα μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

    • NewsRoom

    Ηλίας Μπόγδανος


    Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, ο οποίος θεωρούνταν ένα από τα φαβορί στο Survivor, καθώς οι τηλεθεατές τον είχαν σώσει 10 φορές, έγιναν ανακατατάξεις στα στοιχήματα που προβλέπουν τον μεγάλο νικητή.

    Στην κορυφή των στοιχημάτων, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ ακολουθεί με μικρή διαφορά ο Σάκης Κατσούλης. Και οι δύο παίκτες έκαναν την είσοδό τους μετά την έναρξη του Survivor, ωστόσο, αγωνιστικά είναι πολύ δυνατοί, ενώ ειδικά ο πρώτος έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

    Ειδικότερα, ο Ηλίας προηγείται με απόδοση 4.00, ενώ ο Σάκης με πολύ μικρή διαφορά, 4.50.

    Σύμφωνα πάντα με τα στοιχήματα, την τελική πεντάδα του Survivor 4 εκτός από τους δύο παραπάνω, είναι πιο πιθανό να δούμε τους Γιώργο Κόρομι, Γιώργο Ασημακόπουλο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Ακολουθούν με μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους, οι Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και Ελένη Χαμπέρη.

    Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το «Πρωινό», στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί παραδοσιακά στο Γαλάτσι, θα υπάρχει ειδική εξέδρα για τους συγγενείς των παικτών, εφόσον το προγραμματισμένο ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.

    Σε μουσικό ριάλιτι ο Τριαντάφυλλος;

    Ο ΣΚΑΪ όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να αξιοποιήσει κάποιους παίκτες του Survivor σε άλλα πρότζεκτ. Όπως μετέδωσε το «Πρωινό», η παραγωγή θα κάνει πρόταση στον Τριαντάφυλλο προκειμένου να συμμετάσχει σε μουσικό ριάλιτι από τη νέα σεζόν.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Τριαντάφυλλος

    Σπίτι με το MEGA και τη Δέσποινα Βανδή – Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα (video)

    Άγριες Μέλισσες: Το καθηλωτικό φινάλε και η αποθέωση των ηθοποιών



    ΣΧΟΛΙΑ