• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες: Το καθηλωτικό φινάλε και η αποθέωση των ηθοποιών


    Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς, Άγριες Μέλισσες, με γεγονότα που συγκλόνισαν.

    Στο πένθος βυθίστηκε το Διαφάνι, αφού η αυτοκτονία της Ανέτ, την οποία υποδύθηκε μοναδικά η Κάτια Δανδουλάκη ήταν μόνο η αρχή.

    Ο Μιλτιάδης, σοβαρά τραυματισμένος και με την αιμορραγία να μην σταματά μετά την επίθεση που δέχθηκαν οι αδελφές Σταμίρη, ήρθε για τελευταία φορά αντιμέτωπος με τον αδελφό του, Δούκα. Ωστόσο, σεβόμενος την στιγμή του θανάτου της Ανέτ, αποφάσισε να αποχωρήσει χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό.

    Αποκαρδιωμένος από όλα όσα συνέβησαν, έχασε για άλλη μια φορά τον έλεγχο της σκέψης του και έφυγε. Σε μια συγκλονιστική στιγμή, που καθήλωσε τους τηλεθεατές, ξεψύχησε μόνος του, δίχως κανείς να μπορεί να τον βοηθήσει.

    Ο σπαραγμός του Λάμπρου κρατώντας τον πατέρα του στα χέρια του ήταν μεγάλος, ενώ την ίδια ώρα η Βιολέτα ούρλιαζε από τον πόνο της, έχοντας χάσει τον σύζυγό της.

    Το τηλεοπτικό κοινό «χειροκρότησε» τους σπουδαίους ηθοποιούς της σειράς, που κατάφεραν να καθηλώσουν με το ταλέντο και τις ερμηνείες τους. Όπως κάθε φορά, άλλωστε, το hashtag #AgriesMelisses βρέθηκε στην κορυφή των Δημοφιλέστερων Θεμάτων στο Twitter.

    Δείτε μερικά tweets:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Τριαντάφυλλος

    Τηλεθέαση: Πρωτιά για Καινούργιου, Χρηστίδου και Φερεντίνο

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ