• LIFE&STYLE

    Survivor: Αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος μετά από 11 υποψηφιότητες – Πώς αντέδρασε (video)

    • NewsRoom


    Το ταξίδι στο Survivor ολοκληρώθηκε για τον Τριαντάφυλλο, μετά από έξι μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων ψηφίστηκε ως υποψήφιος 11 φόρες με την 11η να αποδεικνύεται και… φαρμακερή.

    Αν και αδύναμος αγωνιστικά και με πολλούς τραυματισμούς, ο Ντάφυ κατάφερε να γίνει δημοφιλής και να «σπάσει» το ρεκόρ έχοντας τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία του Survivor.

    Πλέον, μετά από μια δύσκολη ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό, καθώς υποψήφιοι ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης, η Μαριαλένα και η Καρολίνα, ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει στην Ελλάδα για να δει τον γιο του, Νικόλα και τη γυναίκα του, Δήμητρα.

    Αφού πρώτα χόρεψε τσιφτετέλι με σέξι χορεύτριες οριεντάλ σε βίλα, καθώς η μικτή Κόκκινη ομάδα Ελλήνων και Τούρκων παικτών κέρδισε το μεγάλο έπαθλο στον στίβο μάχης της Τετάρτης, ο Ντάφυ είπε «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο.

    Η ελληνοτουρκική μάχη Κόκκινων και Μπλε ήταν για ακόμα μια φορά δυνατή και έφτασε να γίνει ντέρμπι στο τέλος, καθώς οι Μπλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 9-9 και να πάνε το ματς σε Flag Race. Εκεί για τους Κόκκινους ο Μπερκάι και η Αλέινα θα αντιμετώπιζαν την Καρολίνα και τον Ποϊράζ. Τα κορίτσια ξεκίνησαν πρώτα με την Ελληνίδα να σηκώνει πρώτη σημαιάκι, όμως ο Μπερκάι ήταν πολύ πιο εύστοχος και χάρισε τη νίκη με 10-9 στους Κόκκινους για μία ακόμη φορά.

    Πρόκειται για τη δεύτερη νίκη των Κόκκινων κατά τη διάρκεια του άτυπου ελληνοτουρκικού τουρνουά.

    Στο συμβούλιο αποχώρησης ο Γιώργος Λιανός, αφού πρώτα ρώτησε πως πέρασαν οι νικητές στην οριεντάλ βραδιά με τον «Ντάφυ» και την Ελένη να πετούν «μπηχτές», τους ανακοίνωσε ότι στα αγωνίσματα που θα ακολουθήσουν θα έχει και mixed μάχες, όπου θα αγωνίζονται και άντρες εναντίον γυναικών.

    Οι υποψήφιοι έκαναν ένα τελευταίο σχόλιο με τον Σάκη να ξεσπάει σε κλάματα, πριν ανακοινωθεί πως από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 6 μήνες αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος. Μαριαλένα και Σάκης έδειξαν σοκαρισμένοι με την Καρολίνα να αισθάνεται ανακούφιση και τον Ασημακόπουλο να ψιθυρίζει «έγινε το θαύμα».

    Ο «Ντάφυ» αποχαιρέτησε όλους τους Survivors και δήλωσε πως νιώθει λυτρωμένος που θα επιστρέψει σπίτι του να δει την οικογένεια του ευχαριστώντας  τον κόσμο που τον στήριξε τόσο καιρό.

    Flag Race:

    Το γλέντι στη βίλα:

    Αποκαλύψεις στο Συμβούλιο:

    Νέες αλλαγές:

    Διαβάστε επίσης:

    Το EURO 2020 στον ΑΝΤ1: Πλούσιο ρεπορτάζ και κάλυψη όλων των αγώνων

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ