• LIFE&STYLE

    Survivor: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Τριαντάφυλλος

    Τριαντάφυλλος


    Αποχώρηση-έκπληξη είχαμε χθες στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να βρίσκεται υποψήφιος για 11η φορά, ωστόσο, δεν κατάφερε να τη γλιτώσει και ήταν εκείνος που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο.

    Έχοντας σπάσει το ρεκόρ για τον παίκτη με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία του ελληνικού Survivor, αυτή τη φορά δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους για να παραμείνει και να συνεχίσει τον δρόμο προς τον τελικό.

    Με την ξεχωριστή προσωπικότητά του, τις ίντριγκες και την γκρίνια κατάφερε να παραμείνει για έξι μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης, με τους περισσότερους από τους υπόλοιπους παίκτες να επιθυμούν την αποχώρησή του.

    Μπορεί ο Ντάφυ να μην κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κατακτήσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, όμως, έφυγε με περισσότερες χιλιάδες ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

    Συγκεκριμένα, οι απολαβές του γνωστού τραγουδιστή έφταναν τα 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ λόγω της παράτασης του παιχνιδιού μέχρι τον Ιούλιο, έλαβε έξτρα μπόνους άλλες 5.000 ευρώ.

    Συνεπώς, σύμφωνα με υπολογισμούς, το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρώσει είναι περίπου 143.000 ευρώ!

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος μετά από 11 υποψηφιότητες – Πώς αντέδρασε (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ