• LIFE&STYLE

    Μαρίνα Πατούλη: Άλλαξε επίθετο και ευχαρίστησε τον πρώην σύζυγό της

    • NewsRoom
    Μαρίνα Πατούλη

    Μαρίνα Πατούλη


    Την πρώτη συνέντευξή της ως Μαρίνα Σταυράκη έδωσε η Μαρίνα Πατούλη, καθώς γύρισε στο πατρικό της επίθετο, μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Πατούλη.

    Μιλώντας στην εκπομπή I Love ΣουΚού, η Μαρίνα Σταυράκη περιέγραψε πώς είναι η ζωή της, 3,5 χρόνια μετά το διαζύγιό της, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην συζυγό της για την απόφαση να χωρίσουν.

    Ακόμη αναφέρθηκε και στο φλερτ που δέχεται, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το ουδέτερο φύλο και τα non-binary άτομα, μετά από αναφορά της στον νικητή της Eurovision, Nemo.

    Αρχικά, για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Σταυράκη είπε: «Έχουν περάσει τρεισήμισι χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Η αλήθεια είναι μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που ουσιαστικά σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία.

    Τριάμιση χρόνια μετά, ευχαριστώ για τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους κυρίως από τις γυναίκες. Μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της να τη διεκδικήσει και να είναι πιο χαρούμενη και υγιής μακριά από τοξικότητες».

    Για το γεγονός ότι είναι μια διαζευγμένη γυναίκα, σχολίασε:

    «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος φύσει συντηρητικός, από μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια, οπότε το στίγμα ή μάλλον η ταυτότητα της διαζευγμένης με βάση τα στερεότυπα και τα ταμπού των γονιών μου ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ.

    Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Αν και τότε δεν μπορούσα να δω, οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω. Τώρα θέλω να δώσω μήνυμα σε οποιαδήποτε γυναίκα κακοποιείται ψυχολογικά ή υφίσταται bullying».

    Μετά από ερώτηση για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, απάντησε: «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Πολύ τυπική επαφή έως τίποτα. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη αλλά Μαρίνα Σταυράκη, ή απλώς Μαρίνα».

    Για το αν δέχεται φλερτ, σχολίασε: «Με φλερτάρουν τόσο όσο. Ναι είμαι ελεύθερη λαμβάνω τη θετική ανταπόκριση του φλερτ αλλά θέλω να δώσω λίγο χρόνο, κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα νιώσω έναν έρωτα».

     

    Τέλος, σχολίασε τη Eurovision και αναφερόμενη στον νικητή το Nemo, ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται τον όρο non-binary.

    «Όχι δεν μου άρεσε η Μαρίνα Σάττι ενώ για τον νικητή το Nemo είπε ότι δεν μπορεί να δεχτεί τον όρο non-binary. Άλλη προβληματική κατάσταση το Nemo. Το Nemo… ουδέτερο δηλαδή; Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό… είτε αρσενικό, είτε θηλυκό. Ουδέτερο; Αλήθεια τώρα; Δεν μου άρεσε σε τίποτα. Να είχα δηλαδή εγώ έναν γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα;» σχολίασε η Μαρίνα Σταυράκη.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος & Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά το χωρισμό τους

    Μαρίνα Πατούλη: Έχω δεχθεί bullying για τη σχέση μου με τον Γιώργο Πατούλη

    Μαρίνα Πατούλη: Τι απαντά για τον Γρηγόρη Λέων και την πτωμαΐνη



    ΣΧΟΛΙΑ